Logitech garantisi nasıl işler?

Merhaba, bugün sizlere Logitech ile yaşadığım ürün garantisi nasıl işliyor onu anlatacağım. Bu deneyime sahip olmayan arkadaşları bilgilendirmek istiyorum.
Amazon üzerinden Logitech M650L adlı fareyi satın aldım. Başta sorun yoktu ancak 2,3 ay sonra mouse içinden, tıklarken tel sesi gelmeye başladı ve oyun oynarken bazen mouse takılıyordu. Ben de Logitech sitesinden canlı desteğe yazdım ve sorunumu detaylarıyla anlattım. Ardından benden tel sesinin geldiğine dair video çekmemi, ekstra olarak satın aldığıma dair faturamı istediler. Videoyu yolladığımda sorunun olduğunu kesinleştirdiler ve size mail yoluyla ulaşacağız dediler. 2-3 gün bekledim ancak maile dair hiçbir şey gelmedi ben de tekrardan yazdım biraz sert bir tavırla konuştum, ardından garanti için forum yolladılar doldurmamı istediler. Doldurduktan sonra garanti onaylanırsa size mail yollayacağız dediler. Bu sırada bendeki farenin ne olacağını sorduğumda bendeki farenin bende kalacağını söylediler. Aradan 1 gün geçti ve UPS üzerinden kargomun yola çıktığına dair mail aldım 😄 Ürün Hollanda'dan Türkiye'ye 1 gün içinde geldi. UPS üzerinden arandım, ürünün gümrükten çıkması için belge istediler ben de belgeleri ilettim ancak ürün gümrükten 12 gün çıkmadı ben de UPS'i aradım ve belgelerimin eksik olduğunu söylediler. Tekrardan belge gönderimi sağladım ardından 3 gün sonra yeni mouse elime ulaştı. Gerçekten inanılmaz bir firma, acayip şaşırdım. Müşterileriyle çok iyi ilgileniyorlar. Bundan sonra bir ekipman alacak olursam 1-2K fazla olur ama kesinlikle Logitech olur. Umarım bilmeyen arkadaşlara ve ürününde sorun mevcut olan arkadaşlara bir bilgi niteliğinde yazı olmuştur. İyi sosyaller dilerim.

Benim de G300s farem sağ Click sorunu yapınca garanti 2 hafta geçmesine rağmen yeni bir fare göndermişlerdi G502 Hero modelini ama kargo gelince fare çalışmıyordu ve kutusu ezilmişti sanki kargo arabası ezmiş gibiydi bayağı tost olmuş fare düz bir şekil almıştı yazdım Logitech'e tekrar gönderdiler sağ olsun ben de böyle bir deneyim yaşayınca insan TR de niye böyle olmadığını sorguluyor insan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı