İnceleme Logitech K380

Ben de önceki gün aldım bundan. Kapatma tuşuna bassam da kapanmıyor. Işıklar söndükten sonra herhangi bir tuşa bastığımda tekrar aktif oluyor. Temelli kapatmak için pilleri çıkarmak lazım ama onda da kırılabilir diye çok girmek istemiyorum. Benim cihaz mı sorunlu anlamadım. Bugün çantadayken tuşlar kendi kendine basıp telefonun pin kodunu kitledi. Ama blueooth sinyal gücü falan çok güzel, kullanımı keyifli. Tablet için çok güzel iş çıkarıyor.

Bu klavyede ışık özelliği yok diye biliyorum.
ışık derken üstteki 3 bluetooth bağlantı tuşuna tıklandığında yanan ışığı kastettim. Sol kenardaki taraftaki tuşu kapatmama rağmen herhangi bir tuşa basınca o ışıklardan birisi yanıyor ve aktif blutooth varsa hemen bağlanıyor.

Açıkçası laptopum için bir klavye arıyorum oyun oynayan birisiyim ama çoğu klavye tuşları yüksek ve gürültülü geliyor. Ben mesela forza, fifa, valorant veya LoL oynasam rahatsız olur muyum ?

Kullanan arkadaşlar USB Dongle ile kullandınız mı acaba ? PC'ye Bluetooth için USB Dongle bağlı onunla kullanmak istiyorum da.

Kullanan arkadaşlar USB Dongle ile kullandınız mı acaba? PC'ye Bluetooth için USB Dongle bağlı onunla kullanmak istiyorum da.

Ben masaüstünde TP-Link'in Dongle'ı ile kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…