Logitech K835 klavye 457 TL'ye alınır mı?

Bütçe
1k

meraklı7725

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 10 Pro 64-bit, AMD Ryzen 5 3500X Soket + Wraith Spire 3.6GHz 32MB 65W 7nm işlemci, MSI B450M-A PRO MAX amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart, Crucial (2x8) Ballistix Siyah DDR4 3200MHz CL16 1.35V PC Ram, Rampage Espectro 4x120mm Rainbow Fanlı 600W 80Plus Bronze MidT Atx Gaming Kasa, SanDisk Ultra M.2 500GB NVMe 3D SSD, Dark DKCCX94BL Freezer X94BL Soğutucu, MSI Vga Geforce GTX 1650 D6 Ventus XS OCV2 4GB GDDR6 128B DX 12 PCIE 3.0 Ek
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Aliexpress'te kargo dahil 650 tl ye satılan klavye, uygun mu yoksa şişirilmiş bir balon mu? Yazılım işinde kullanıcam ama csgo falan da oynuyorum. Çok fazla kargo bekler miyim? Gelen ürün orijinal mi? Bozulsa iade veya değişim için Türkiye'den yardımcı olurlar mı? Gibi sorular aklımı karıştırıyor. Bilgili olan bir arkadaş süreçler hakkında bilgilendirirse sevinirirm.

500 TL'ye bu var Rampage'ten almayı düşünüyorum kararı sen ver.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-04-18 saat 00.09.13.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-04-18 saat 00.09.13.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 126
Şişirilmiş denmez, TTC switch var ve kaliteli. 12 13 gün kargo beklersin fakat şu an gümrük sorunlu, 15 güne sarkabilir. Türkiye'de yardımcı olacaklarını sanmıyorum, fatura ve fiş çıkmıyor olması gerek çünkü. Bozulursa Aliexpress üzerinden iletişime geçiyorsunuz.

Bu konuda kesin bir şey söylemek zor. Aliexpress'ten aracım için Philips ampül almıştım ve yorumları epey okumuştum. Yorum varsa yorumları muhakkak okuyun daha sonra paranız boşa gitmesin.

Acayip uygun. hele bir de Logitech mekanik klavye, bu gun mekanikler 1200den basliyor. Aliexpress yardimci olur diye dusunuyorum. Kargo suresi 1 aya kadar surebiliyor. Ama sanmam o kadar surecegini.

Acayip uygun. hele bir de Logitech mekanik klavye, bu gun mekanikler 1200den basliyor. Aliexpress yardimci olur diye dusunuyorum. Kargo suresi 1 aya kadar surebiliyor. Ama sanmam o kadar surecegini.
1 ay olayı çok eskide kaldı. Şu an gümrük sorunu varken bile 15 17 günde geliyor. Gümrük sorunu yokken de ortalama olarak 12 günde eline geçiyor, PTT üşenmezse :D

@Furkan35kaya

Ya siz ciddi misiniz? Rampage ile Logitech ayni galaksiye bile konamaz.

1 ay olayı çok eskide kaldı. Şu an gümrük sorunu varken bile 15 17 günde geliyor. Gümrük sorunu yokken de ortalama olarak 12 günde eline geçiyor, PTT üşenmezse :D
Surebilir dedim zaten.

1681818784549.png

Bende beyaz versiyona ucretsiz gonderim diyor.

@Furkan35kaya

Ya siz ciddi misiniz? Rampage ile Logitech ayni galaksiye bile konamaz.

Surebilir dedim zaten.

Bunu yaklaşık 6 sene öncesinde abim almıştı ne ışık sorunu ne klavye de sorun hiçbir şey yaşamadım bile bazı ürünleri vardır dandiktir bazıları vardır sağlamdır hepsine aynı muammele saçma zaten bu klavye hala bende olsa bir 4 sene daha bozulana kadar kullanırdım ki şu an abimin psinde.

Bunu yaklaşık 6 sene öncesinde abim almıştı ne ışık sorunu ne klavye de sorun hiçbir şey yaşamadım bile bazı ürünleri vardır dandiktir bazıları vardır sağlamdır hepsine aynı muammele saçma zaten bu klavye hala bende olsa bir 4 sene daha bozulana kadar kullanırdım ki şu an abimin psinde.
Sizin sorun yasamamaniz baskasinin da yasamayacagi anlamina gelmez. Arti olarak tam tersi de gecerli, Rampage alacagima Logitech alirim daha iyi. Marka kotu artik kabul edin yahu. Bende Rampage klavye vardi, kucuk kardesim biberon firlatinca u tusunun takildigi yer bile kirilmisti. U tusundan bahsetmiyorum bile.

Arti olarak en azindan Logitech urun sorunluysa yardimci oluyor karsinizda duzgun bi muhatap alabileceginiz birisi var, Rampage de en fazla urun iadesi veya degisimi yaparlar. Gelen klavye baska model olsa bile sorunlu cikar. Logitech de boyle durum yok. Bu derecede guven vermeyen bir markayi neden seceyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı