Türkçe harfler yok aga nasıl kullanıyorsunuz ben anlamıyorum.Aldım ben. Sakız 20 lira olmuş. 500 liraya TTC switchli klavye kaçırılmamalı. Siyah olanın Blue switch versiyonu bitmiş; mecburen beyaz aldım.
Eki Görüntüle 1716076
Türkçe harfler yok aga nasıl kullanıyorsunuz ben anlamıyorum.Aldım ben. Sakız 20 lira olmuş. 500 liraya TTC switchli klavye kaçırılmamalı. Siyah olanın Blue switch versiyonu bitmiş; mecburen beyaz aldım.
Eki Görüntüle 1716076
Zaten klavyeye bakmadan yazıyorum. Onu geçtim kaç yıldır Türkçe klavye kullana kullana neyin nerede olduğunu ezberledim illa ö, ç falan yazmasına gerek yok yerini bilmek yetiyorTürkçe harfler yok aga nasıl kullanıyorsunuz ben anlamıyorum.
Hocam 6 tane eksik harf var, zaten yıllarca kullana kullana bakmadan yazmaya alışılıyor. Hele ki 10 parmak klavye kullanımında fark edileceğini bile sanmıyorum.Türkçe harfler yok aga nasıl kullanıyorsunuz ben anlamıyorum.
Evet aynı satıcı hocam, sorun yok. Arkadaşım o satıcıdan almıştı.Acaba aldığınız satıcı "factory Direct collected Store " mu AliExpress kendi gönderimi vergi dahil aldım.
Evet aynı satıcı hocam, sorun yok. Arkadaşım o satıcıdan almıştı.
Çok haklısınız hocam, adınıza sevindim. Güle güle kullanın.Bir cevap gelene kadar ürün geldi sıkıntısız, AliExpress in kendi depo ürünü gelmesi gerektiği gibi geldi, ama ülke de o kadar çok saçma şey oluyor ki, insan yine bir tereddütte kalıyor acaba vergi ya da el koyma diyeve 347 TL'ye bulunmaz hint kumaşı resmen, çok güzel sevdim. 618 TL'ye de alınır Bin TL'ye de değer, fiyatı şu an daha da yükselmiş
![]()
orjinal değilmişKlavye orijinal ve gerçekten çok iyi bir klavye. İndirimden önce 500-550 civarıydı şu an her şey dahil 510 fiyatına alınabilecek en iyi mekanik klavye. Ayrıca white olmasına rağmen bu fiyat bile çok güzel.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.