İnceleme Logitech M350 pebble

Kendisini almayacaktım normalde ama üreticiler sağ olsun doğru düzgün Bluetooth'lu mouse üretmedikleri için bunu almak zorunda kaldım.

TASARIM
Tombik tatlı bir yapıda. Bence görünüş olarak hoş. Bütün mouse aynı yükseklikte olsa bence daha iyi olabilirdi arka tarafı Ankara kekolarının şahin modifiyelerine benziyor.
IMG_20230619_164106.jpg
IMG20230619164132.jpg



BOYUT
Boyutu küçük değil. Benim gibi büyük elli insanların bile rahatça kullanabiliceğini düşünüyorum altta G102 ile boyut karşılaştırması mevcut.

IMG_20230619_162025.jpg


SESSİZLİK
Tuşlar ve scroll fazlasıyla sessiz kütüphanede falan rahatlıkla kullanılabilir. Kütüphanede bunun sesinden bile rahatsız olan varsa gitsin evinde çalışsın.

KULLANIM
Ürün tak kullan ya da bağlan kullan yapıda. Bildiğim kadarıyla eskiden yazılım desteği varmış ama şuan yok. Gerek de yok bence böyle bir mouse da ayar yapılması gerekeceğini düşünmüyorum.

IMG_20230619_165110.jpg
IMG20230619165456.jpg


Üstte mıknatıslı bir kapağı var ve tırnağınızla çok kolay kaldırıp açabiliyorsunuz. İçinde pil bölmesi ve dongle karışılıyor bizi. Mouse u hem dongle ile hemde bluetooth ile kullanabiliyoruz. Altındaki sağ tuşa basarak bluetooth ve dongle modları arasında geçiş yaparak iki cihazda kullanılabiliyor.

PİL
Mouse şarjlı değil pilli bir yapıda ve böyle olmak zorunda çünkü pili tam 18 ay yetiyor. Pilde aldığınızda içinde geliyor yani birde pil alma derdiniz olmuyor. Pili takın ve unutun belki bir gün aklınıza değiştirmek gelir.

ARTILARI
-Bluetooth
-Sessiz
-Yüksekliği çok düşük cebinize bile atıp taşıyabilirsiniz
-Uzun pil ömrü

EKSİLERİ
Mouse un altındaki skatezler (pedler) sert bir yapıda ve bu koyduğunuz zemine göre zımpara sesi çıkarabiliyor. İlk başta sorun etmiştim ama insan alışıyor. Buzda kayar gibi bir his veren gaming mouse kullandıktan sonra bunu alırsanız elinize biraz sert hissettirebiliyor.

FİYAT
Fiyatı şuan amazonda 422 lira. Bulduğum en ucuz burasıydı. Bluetooth arıyorsanız bence alınabilir bir model yok ben full dongle ile kullanıcam derseniz daha iyi alternatifler var.
1687183991211.png
 
Hayırlı olsun ama ben olsam almazdım.

İlk seçeneğim bu değildi zaten ama fazla da seçenek yok Bluetooth tarafında. Tutuş şeklim ve elimin büyüklüğü yüzünden mousun arka tarafına neredeyse değmiyor bile elim. Sorun değil yani benim için.
 

Geri
Yukarı