Hangi model olduğuna göre değişir hocam yani. Bir de neden sadece zowie düşündünüz, onu merak ettim.Şu anda aktif olarak Logitech G403 Hero kullanıyorum. Zowie marka fareye geçmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz, fikir verecek var mı?
Hangi model olduğuna göre değişir hocam yani. Bir de neden sadece Zowie düşündünüz, onu merak ettim.
Anladım, zowie genel olarak kaliteli marka ama yurtiçinde çok modelini göremiyorum son zamanlarda. 1-2 model var, onlarda pahalı kalıyor tabi. Senin söylediğin modeller belki 2. elde bulunabilir ama ona gerek olduğunu düşünmüyorum. Tutuş şeklini ve el boyutunu yazabilirsen ona göre farklı markalar buluruz belki.Ec-1 serisi veya fk serisine baktım Zowie'ye eskiden beri zaafım var gibi o yüzden sanırım ve genelde CS oynuyorum o yüzden olabilir sanırım.
Ergonomik olarak benzer cihazlar Zowie ec kullanıyorum logi ye göre daha ağır 2.el aldım Zowie'yi sarı siteden bakabilirsin temiz cihazlar mevcut.
Anladım, Zowie genel olarak kaliteli marka ama yurtiçinde çok modelini göremiyorum son zamanlarda. 1-2 model var, onlarda pahalı kalıyor tabii. Senin söylediğin modeller belki 2. elde bulunabilir ama ona gerek olduğunu düşünmüyorum. Tutuş şeklini ve el boyutunu yazabilirsen ona göre farklı markalar buluruz belki.
Palm için ergo mouse daha iyi olur ama piyasada adam akıllı ergo mouse bulmak zor. Bir D2 Pro var, donanım olarak iyi ama takılma yaşayan vardı sanırım. Sonradan düzeltilmiş midir bilmiyorum.Sarı sitede EC1-b Divina blue buldum 1500 bandına oldukça hoşuma gitti açıkçası.
Palm tutuyorum elim büyük.
Palm için ergo mouse daha iyi olur ama piyasada adamakıllı ergo mouse bulmak zor. Bir D2 Pro var, donanım olarak iyi ama takılma yaşayan vardı sanırım. Sonradan düzeltilmiş midir bilmiyorum.
![]()
Glorious Model D 2 PRO 1K Polling Siyah Kablosuz Gaming Mouse (GLO-MS-PDWV2-1K-B)
Ultra hafif 60 gram ağırlık Sağ el için ergonomik şekil 100 milyon tıklamaya dayanıklı optik anahtarlar BAMF 2.0 26K Sensörwww.gaming.gen.tr
Bir de simetrik mouse olsa da boyutu biraz büyük olduğu için bu belki işini görür.
![]()
Darmoshark M3 Pro Max Wireless Mouse
Önemli Not: Ürünün kutusundan 1000Hz Dongle çıkmaktadır. Ürünü 8000Hz polling rate ile kullanmak için Darmoshark 4K/8K Dongle gereklidir.Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla...wraithesports.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.