Logitech mi yoksa Zowie mi?

Bütçe
2500

xiquse

Hectopat
Daha fazla  
Şu anda aktif olarak Logitech G403 Hero kullanıyorum. Zowie marka fareye geçmek istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz, fikir verecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi model olduğuna göre değişir hocam yani. Bir de neden sadece Zowie düşündünüz, onu merak ettim.

Ec-1 serisi veya fk serisine baktım Zowie'ye eskiden beri zaafım var gibi o yüzden sanırım ve genelde CS oynuyorum o yüzden olabilir sanırım.

Ec-1 serisi veya fk serisine baktım Zowie'ye eskiden beri zaafım var gibi o yüzden sanırım ve genelde CS oynuyorum o yüzden olabilir sanırım.
Anladım, zowie genel olarak kaliteli marka ama yurtiçinde çok modelini göremiyorum son zamanlarda. 1-2 model var, onlarda pahalı kalıyor tabi. Senin söylediğin modeller belki 2. elde bulunabilir ama ona gerek olduğunu düşünmüyorum. Tutuş şeklini ve el boyutunu yazabilirsen ona göre farklı markalar buluruz belki.

Ergonomik olarak benzer cihazlar Zowie ec kullanıyorum logi ye göre daha ağır 2.el aldım Zowie'yi sarı siteden bakabilirsin temiz cihazlar mevcut.

Sarı sitede EC1-b Divina blue buldum 1500 bandına oldukça hoşuma gitti açıkçası.

Anladım, Zowie genel olarak kaliteli marka ama yurtiçinde çok modelini göremiyorum son zamanlarda. 1-2 model var, onlarda pahalı kalıyor tabii. Senin söylediğin modeller belki 2. elde bulunabilir ama ona gerek olduğunu düşünmüyorum. Tutuş şeklini ve el boyutunu yazabilirsen ona göre farklı markalar buluruz belki.

Palm tutuyorum elim büyük.

Sarı sitede EC1-b Divina blue buldum 1500 bandına oldukça hoşuma gitti açıkçası.

Palm tutuyorum elim büyük.
Palm için ergo mouse daha iyi olur ama piyasada adam akıllı ergo mouse bulmak zor. Bir D2 Pro var, donanım olarak iyi ama takılma yaşayan vardı sanırım. Sonradan düzeltilmiş midir bilmiyorum.

Bir de simetrik mouse olsa da boyutu biraz büyük olduğu için bu belki işini görür.

Palm için ergo mouse daha iyi olur ama piyasada adamakıllı ergo mouse bulmak zor. Bir D2 Pro var, donanım olarak iyi ama takılma yaşayan vardı sanırım. Sonradan düzeltilmiş midir bilmiyorum.

Bir de simetrik mouse olsa da boyutu biraz büyük olduğu için bu belki işini görür.

Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı