Logitech müşteri hizmetleri deneyimi

Makaleler
4
Merhaba. Dünden beri F710 USB alıcımda temassızlık sorunu var. Sorunu videoya çektim. Sert bastırınca bağlantı geliyor elimi çekince gidiyor. USB alıcısı fiyatına baktım fakat Gamepad ile aynı fiyatta neredeyse (400 TL). Ben de Logitech'in sitesine girip canlı chate bağlandım ve yabancı biriyle konuştuk. Durumu baştan sonra anlattım, elimde Amazon sitesinin faturası olduğunu vs. söyledim ve bana kağıda bilgilerimi yazıp gamepad ile fotoğraf çekmemi istedi. Ben de aynısını yapıp mail olarak yolladım ve yeni bir USB alıcısını göndermek için işlemler başlattığını söyledi. Fakat göndermeden önce doğruluğu kanıtlamak için ek birkaç belge daha isteyebiliriz dedi. Bana USB alıcıyı göndereceklerini düşünüyorum. Müşteri hizmetleri de gayet ılımlı konuştu. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa bu şekilde sorunu çözebilirler ben gayet memnun kaldım müşteri hizmetlerinden şu anlık.

Yaşadığım sorunun videosu: Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage

Dosya Ekleri

• logi1.png
    logi1.png
    36,1 KB · Görüntüleme: 198
  • logi2.png
    logi2.png
    61 KB · Görüntüleme: 196
Gönderiyorlar hocam. Zamanında aynı gamepadin usb alıcını kaybetmiştim üstelik cihazın garantisi bitik ve cihazın arkasında istedikleri seri numarası okunmuyordu. Buna rağmen Hollanda'dan gönderdikleri usb alıcısı 2 günde elime ulaşmıştı.

3-4 yıl önce makrosu bozulan G402 mouse'um için aynı şekilde kanıt istediler mail yoluyla ve gönderdikten 1-2 hafta sonra UPS kargo ile yurt dışından ürünün aynısını gönderdiler. Bozuk modeli de hiçbir şekilde istemediler.

Logitech müşteri hizmetleri iyidir. Direkt yurt dışı ile iletişim kurun sorun yaşadığınızda.

Merhaba. Dünden beri F710 USB alıcımda temassızlık sorunu var. Sorunu videoya çektim. Sert bastırınca bağlantı geliyor elimi çekince gidiyor. USB alıcısı fiyatına baktım fakat Gamepad ile aynı fiyatta neredeyse (400 TL). Ben de Logitech'in sitesine girip canlı chate bağlandım ve yabancı biriyle konuştuk. Durumu baştan sonra anlattım, elimde Amazon sitesinin faturası olduğunu vs. söyledim ve bana kağıda bilgilerimi yazıp gamepad ile fotoğraf çekmemi istedi. Ben de aynısını yapıp mail olarak yolladım ve yeni bir USB alıcısını göndermek için işlemler başlattığını söyledi. Fakat göndermeden önce doğruluğu kanıtlamak için ek birkaç belge daha isteyebiliriz dedi. Bana USB alıcıyı göndereceklerini düşünüyorum. Müşteri hizmetleri de gayet ılımlı konuştu. Bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar varsa bu şekilde sorunu çözebilirler ben gayet memnun kaldım müşteri hizmetlerinden şu anlık.

Yaşadığım sorunun videosu: Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
Bana göndermişlerdi hocam. Bu konuda Allah var, çok iyi hizmet ediyorlar.

Ben daha önce iki defa aldım bı kere de yazdım ama gondermediler. Şöyle oldu:
İlk seferinde(2020) çok eski bı koldu ne fatura ne bı belge vardı yazdım desteğe hiç sıkıntı etmeden yolladılar. 2. Seferinde başka bir kol için, bu sefer faturalı garantili, yazdım. Bozulmuştu alıcı algılamıyordu. Bu sefer faturayı gönderdim yolladılar gene. 3. Seferde bı alıcı daha bozulmuştu yazdım ama belgelerinizi dogrulayamadik dedi gondermediler(1-2 ay önce)

Ben daha önce iki defa aldım bı kere de yazdım ama gondermediler. Şöyle oldu:
İlk seferinde(2020) çok eski bı koldu ne fatura ne bı belge vardı yazdım desteğe hiç sıkıntı etmeden yolladılar. 2. Seferinde başka bir kol için, bu sefer faturalı garantili, yazdım. Bozulmuştu alıcı algılamıyordu. Bu sefer faturayı gönderdim yolladılar gene. 3. Seferde bı alıcı daha bozulmuştu yazdım ama belgelerinizi dogrulayamadik dedi gondermediler(1-2 ay önce)
Alıcı bozulması genel sorun mu hocam ya bende temassızlık sorunu var bir gündür sinirim bozuldu içine kağıt falan sıkıştırıyorum yok olmuyor anca elimle baskı uygulayınca çalışıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı