Logitech müşteri hizmetleri deneyimi

Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın Logitech Superlight Pro 2 Wireless model faremde yolladıkları griptapeyi kullanmıstım cıkarınca yüzeyde soyulma oldu ve tam baş parmağıma geliyordu bununla ilgili konu attım daha yeni sizce yenisini gönderirler mi garantisi devam ediyor farenin durumunu ekliyorum.

Ayrıca olarak böyle sorular istendi cevaplayıp daha yeni gönderdim kabul edip adres istenir mi sizce fakat yazdıklarını pek anlaymadım bilet numarası fatura ve mouseyle birlikkte fotoğraflarını yolladım.

Sordukları sorular:
bendede aynı sorun var soyulma. Bende yollayacağım bakalım acaba bizde memnun kalacakmıyız garantiden ?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 22.01.32_f72c0f68.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-11-15 saat 22.01.32_f72c0f68.jpg
    107,7 KB · Görüntüleme: 31
Bende de aynı sorun var soyulma. Bende yollayacağım bakalım acaba bizde memnun kalacak mıyız garantiden?

Öncelikle mediamarkta durumu bildirmem soylendi garanti içerisinde olduğundan yeni mouse vermesi gerektiklerini soyledi Logitech musteri hizmetleri eğer yeni mouse vermezlerse tekrardan konu ile alakalı bilet atın denildi.

Bende de aynı sorun var soyulma. Bende yollayacağım bakalım acaba bizde memnun kalacak mıyız garantiden?

Başka bir yol izleyip cozum bulursan Logitech destek ile alakalı bildirirsen sevinirim.

Öncelikle mediamarkta durumu bildirmem soylendi garanti içerisinde olduğundan yeni mouse vermesi gerektiklerini soyledi Logitech musteri hizmetleri eğer yeni mouse vermezlerse tekrardan konu ile alakalı bilet atın denildi.

Başka bir yol izleyip cozum bulursan Logitech destek ile alakalı bildirirsen sevinirim.
Bugün gittim aldığım mağazaya ve garanti işlemini başlattım. Red almam durumunda Logitech Müşteri Temsilcisi bu red kağıdı ile tekrardan bize ulaş sana yardımcı olalım dedi. Eğer red alırsam yüksek ihtimalle alacağım. Maalesef böyle global markaların TR yetkili servisleri iyi hizmet sunmuyor. Globalde böyle değil. Global garantiye gidecek ve değişim çıkma ihtimali yüksek.
(bende scroll sorunu da var nadirde olsa)

Bugün gittim aldığım mağazaya ve garanti işlemini başlattım. Red almam durumunda Logitech müşteri temsilcisi bu red kağıdı ile tekrardan bize ulaş sana yardımcı olalım dedi. Eğer red alırsam yüksek ihtimalle alacağım. Maalesef böyle global markaların TR yetkili servisleri iyi hizmet sunmuyor. Globalde böyle değil. Global garantiye gidecek ve değişim çıkma ihtimali yüksek.
(Bende scroll sorunu da var nadirde olsa)

Aynı sekilde ben de bugün mediamarkta gittim garantiye yolladım sonuca göre Logitech'e yazacağım ben de Logitech geri dönüs yapıp yeni mouse gönderir umarım.

Bugün gittim aldığım mağazaya ve garanti işlemini başlattım. Red almam durumunda Logitech müşteri temsilcisi bu red kağıdı ile tekrardan bize ulaş sana yardımcı olalım dedi. Eğer red alırsam yüksek ihtimalle alacağım. Maalesef böyle global markaların TR yetkili servisleri iyi hizmet sunmuyor. Globalde böyle değil. Global garantiye gidecek ve değişim çıkma ihtimali yüksek.
(Bende scroll sorunu da var nadirde olsa)

Naptınız hocam bir haber var mı?

Son düzenleme:
Aynı sekilde ben de bugün mediamarkta gittim garantiye yolladım sonuca göre Logitech'e yazacağım ben de Logitech geri dönüs yapıp yeni mouse gönderir umarım.

Naptınız hocam bir haber var mı?
Hocam 21 iş günü dediler. Verdim garantiye. Perşembe bitecek bakalım süre. Göreceğiz bir haber yok daha. Sizde işler ne durumda ?

Hocam 21 iş günü dediler. Verdim garantiye. Perşembe bitecek bakalım süre. Göreceğiz bir haber yok daha. Sizde işler ne durumda?

Ben MediaMarkt'ın garantiye yolladım 1 hafta önce de geldi fakat servislik bir şey olmadığı için geri yollamışlar Logitech'e yazdım sonrasında adres isim soy isim fatura istediler onu bekliyorum.

Ben MediaMarkt'ın garantiye yolladım 1 hafta önce de geldi fakat servislik bir şey olmadığı için geri yollamışlar Logitech'e yazdım sonrasında adres isim soy isim fatura istediler onu bekliyorum.
evet bu sabah uzun süren (25 iş günü) garanti süreci sonunda iade yada aynı ürün veya üst modeli değişimmi istediğim için arandım mouse hala elimde değil :(

Evet uzun süren (25 iş günü) garanti süreci sonunda iade ya da aynı ürün veya üst modeli değişimmi istediğim için arandım bu sabah mouse hala elimde değil :(

Gecmis olsun ben Logitech'e yazdım sonrasında griptape yan ürün oldugu icin ondan dolayı olan bir şey garantiye girmez falan fılan sacmaladılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı