Logitech müşteri hizmetleri deneyimi

Logitech Global böyle zaten. Ürünün garantisi varsa onarma hizmetleri olmadığı için yenisini gönderiyorlar. Garantisi yoksa geçmiş olsun. Git yenisini al. Tamir falan yok. Penta var diyorum. Hayır yok diyorlar.
Ben başta belirttim chatte faturanın olduğunu benden istediği bilgilerde ürüne dair fatura vs. idi garanti sormadılar şuanlık bakalım gelişmelerden haberdar edeceğim.

3-4 yıl önce makrosu bozulan G402 Mouse'um için aynı şekilde kanıt istediler mail yoluyla ve gönderdikten 1-2 hafta sonra UPS Kargo ile yurt dışından ürünün aynısını gönderdiler. Bozuk modeli de hiçbir şekilde istemediler.

Logitech müşteri hizmetleri iyidir. Direkt yurt dışı ile iletişim kurun sorun yaşadığınızda.

Hocam peki ürün kargolanınca size mail adresinden yazdılar mı kargo takip numarası vs?

Valla bu deneyimi bir ben yaşayamadım. Arkadaşlarım G933 için garanti bitmiş olmasına rağmen yenisini kolaylıkla gönderdiler. 5-6 ay önce G Pro Wireless mouse için destek talebinde bulundum, garantisi bittiği için yardımcı olamayız dediler. Anlamadım bu durumu. Genel olarak millet memnun hatta suistimal edenler felan var ama ona rağmen benim itiyacım olmasına rağmen yardımcı olmadılar..

Hocam benim garantim yoktu yine de gönderdiler. Sadece fatura istenmişti benden.
Benim yaşadığım bu şekilde. Konuda gördüğüm kadarıyla garantisi olup hizmet alamayan yok. Garantisiz kısımda sağlanan hizmet firmanın cömertliği. Sağlamadığı zaman da kendince haklı. Ama aslında haklı değil. Türkiye'de bir ürün satıyorsan belirli süre parça üretmen ve ücretli tamir olanağı sunman gerekiyor. Uğraştığıma değmeyeceği için uğraşmadım.

Hocam peki ürün kargolanınca size mail adresinden yazdılar mı kargo takip numarası vs?
Evet, hatırladığım kadarıyla gönderiyorlar. Garantin varsa zaten endişe edeceğin bir şey yok. Yoksa da şansına kalmış.

Alıcı bozulması genel sorun mu hocam ya bende temassızlık sorunu var bir gündür sinirim bozuldu içine kağıt falan sıkıştırıyorum yok olmuyor anca elimle baskı uygulayınca çalışıyor.
Bilmiyorum genel sorun mu ama sanki çok sık görülmüyor gibi. Ama benim başıma iki kere geldi iki tane alıcı bozuldu öyle.

Benim de G102 fare çift tıklama sıkıntısı yaşadığımda garantisi bittiği için yardımcı olamayacaklarını söylemişlerdi. Ondan sonra müşteri hizmetlerine aldığım ürünün deneyiminin çok kötü olduğunu bir daha markalarını tercih etmeyeceğimi söyledim, Hollanda'dan hemen yenisini gönderdiler. Bozuk olan fare de elimde duruyor daha. Şu anda G305 fare kullanıyorum eğer zamanında o değişimi yapmasalardı kesinlikle Logitech tercih etmezdim tekrar. Ürünleri çok çabuk bozulabiliyor, müşteri hizmetleri olmasa kesinlikle tercih edilmez, aynı şekilde arkadaşımın kulaklığı bozulmuştu ona da yeni kulaklık gönderdiler. Daha fazla uzatmadan belirteyim Logitech müşteri hizmetleri konusunda gerçekten çok başarılı bir firma hakkını yememek lazım.

Ek olarak: Ürünün garantisi olduğu zaman, beni ürünü aldığım yere yönlendirip sorunu orasıyla çözmem gerektiğini söylemişlerdi.

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar biraz uzun sürdü fakat dün Logitech'den mail geldi USB alıcısını UPS Kargo ile Hollanda'dan gönderdiler şu an yolda. Gerçekten şaşkınım bu kadar kaliteli bir hizmet beklemiyordum adamlar resmen 450 TL'lik alıcıyı ücretsiz gönderiyorlar.

Merak ettiğim bir durum UPS gümrükten geçerken ürünüm gümrükte kalıp bir ödeme yapacak mıyım, yapacaksam bana bildirim falan gelecek mi ödeme yapmam için?

Konuyu canlandırıyorum kusura bakmayın Logitech Superlight Pro 2 Wireless model faremde yolladıkları griptapeyi kullanmıstım cıkarınca yüzeyde soyulma oldu ve tam baş parmağıma geliyordu bununla ilgili konu attım daha yeni sizce yenisini gönderirler mi garantisi devam ediyor farenin durumunu ekliyorum.

Ayrıca olarak böyle sorular istendi cevaplayıp daha yeni gönderdim kabul edip adres istenir mi sizce fakat yazdıklarını pek anlaymadım bilet numarası fatura ve mouseyle birlikkte fotoğraflarını yolladım.

Sordukları sorular:

Dosya Ekleri

• 342.jpg
    342.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 30
  • 23.jpg
    23.jpg
    53,9 KB · Görüntüleme: 31
  • 1111.PNG
    1111.PNG
    26,7 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler