Logitech Superlight 2 alınır mı?

Vallahi Logitech sevdasından vazgeçmek zor oluyor :D

Lamzu Mouse'lerin görünüşleri nedense hoşuma gitmiyor galiba Logitech fareleri kullandığımdan dolayıdır.

Markaya sempatin varsa zaten alabilirsin hocam bana kalırsa hepsi güzel gözüküyor Superlight 2 iyi bir mouse sadece fiyatı pahalı.

Paran varsa al Superlight'i, onun dışındaki magnezyum mouselere bak derim ancak performans olarak sensörü çok daha iyi Superlight'in.
Valla hocam yani adamlar öyle bir mouse üretiyolar ki sevdalısı oluyorsun gerçekten.

Markaya sempatin varsa zaten alabilirsin hocam bana kalırsa hepsi güzel gözüküyor Superlight 2 iyi bir mouse sadece fiyatı pahalı.
Kulaklık olarak HyperX markasından vazgeçemiyorum mouse olarak logitech markasından vazgeçemiyorum İphone ile Android misali hocam :D

Vallahi hocam yani adamlar öyle bir mouse üretiyorlar ki sevdalısı oluyorsun gerçekten.

Para olsa da o sensörün tadına varsak hocam. TikTok gibi yerlerde aşırı nefret ediyorlar neden ise nedenini sorunca pahalı diyorlar :D. Parası olan adam alsın, gayet güzel mouse.

Para olsa da o sensörün tadına varsak hocam. TikTok gibi yerlerde aşırı nefret ediyorlar neden ise nedenini sorunca pahalı diyorlar :D. Parası olan adam alsın, gayet güzel mouse.
Hocam bende beyazı var birde pembesi var siyahını da alırsam tam kombin ileriye devam :D
Şimdi klavye'yide siyah aldım bilek desteğini de siyah aldım kasa filan beyaz benim siyah+beyaz kombini yapayım dedim :D

Mouse piyasası zevk işi oldu artık 1500TL'lik kablosuz mouselarda bile 3395 kullanıyorlar zaten fiziksel olarak bunun üstündeki sensörlerin farkını hissedemiyoruz. Bundan sonrası malzeme kalitesi, kaplama, skatez kalitesi, hafiflik, 8K Hz falan tercih işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı