Logitech Superlight 2 alınır mı?

Bütçe
5000 TL

Socretas

Femtopat
Daha fazla  
Aslında ATK Blazing Sky F1 V2 Ultimate almayı düşünüyorum. Ama Superlight 2'nin neden bu kadar pahalı olduğunu anlayamadım. Ne özelliği var ki 6000 liralardan satılıyor anlayamıyorum. Özellikle e-sporcuların çok daha iyi ürünler kullanabileceğini düşünüyorum. Logitech veya Razer gibi markaların ürünlerinin diğer ürünlerden ne farkı var? Sadece hissiyat ve marka güveninden dolayı bu kadar farkın açılabileceğini düşünmüyorum.

Aslında ATK Blazing Sky F1 V2 Ultimate almayı düşünüyorum. Ama Superlight 2'nin neden bu kadar pahalı olduğunu anlayamadım. Ne özelliği var ki 6000 liralardan satılıyor anlayamıyorum. Özellikle e-sporcuların çok daha iyi ürünler kullanabileceğini düşünüyorum. Logitech veya Razer gibi markaların ürünlerinin diğer ürünlerden ne farkı var? Sadece hissiyat ve marka güveninden dolayı bu kadar farkın açılabileceğini düşünmüyorum.
Firmware ve garanti/servis hizmetleri biraz daha iyi oluyor ama ürün geneline bakacak olursak evet o fiyatları hak etmiyorlar.

Firmware ve garanti/servis hizmetleri biraz daha iyi oluyor ama ürün geneline bakacak olursak evet o fiyatları hak etmiyorlar.
Peki esporcular bu markaları neden kullanıyor? Sponsor diyebilirsiniz ama bazı oyuncular o markalar sponsor olmadığı halde logitech gibi markaları kullanıyor. Mesela benim bir arkadaşım Superlight 2 kullanmakta ve hatta çoğu esporcu klavye olarak bile böyle markaları kullanıyor.

Peki esporcular bu markaları neden kullanıyor? Sponsor diyebilirsiniz ama bazı oyuncular o markalar sponsor olmadığı halde Logitech gibi markaları kullanıyor. Mesela benim bir arkadaşım Superlight 2 kullanmakta.

Bilgisi yoktur. Ya da E-Sporcu alışkanlıkları. Adamlar masanın milimine bile dikkat ediyor. Mouse mu değiştirecek?

Peki esporcular bu markaları neden kullanıyor? Sponsor diyebilirsiniz ama bazı oyuncular o markalar sponsor olmadığı halde logitech gibi markaları kullanıyor. Mesela benim bir arkadaşım Superlight 2 kullanmakta.
Dediğim gibi ürünleri aşırı kötü denecek seviyede değil hocam zaten, sadece fiyatlarını hak etmiyorlar. Ben sponsorluktan çok hem alışkanlık hem de kolay temin edilmesinden kaynaklı kullanıldıklarını düşünüyorum. Ayrıca onların kullandıkları mouselara en ufak sorun olduğunda hemen yenisine geçebilirler ama düz kullanıcının böyle bir imkanı yok. Düz kullanıcı garanti süresi devam ediyorsa ürünü garantiye yollar, garantisi bitmişse ortada kalır.

Hem biraz alışkanlık hem de gerçekten bilmiyorlar. Daha yeni PCF seven turnuvada Viper V3 Pro yerine modlanmış versiyonu olan PMM Zen Mini kullandı. Yakın zamanda olduğundan bu örneği verdim ama dediğim gibi, abartı ilgileri yok böyle şeylere.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı