Logitech Ürün Değerlendirmesi

Adınıza sevindim, rahatsız demedim zaten. MH751 daha rahat bu kadar.
Hocam kulağınıza Void Pro taktınız mı hiç? CM şekil itibariyle HyperX kulaklıklarına çok benziyor zaten. Daha rahat olabileceğine ihtimal bile vermiyorum ama bir gün deneyeceğim mutlaka. Corsair tasarım konusunda Void için BMW'nin tasarım ekibiyle çalışmıştı. Konfor olarak Void'in üstüne çıkıldığını sanmıyorum.
Deneyeceğim mutlaka.

Havaya göre konuşmuyorum, kullandım. Kendim sahip olmadım ama arkadaşım aldığında bir hafta kadar kulaklıkları değişmiştik. Cooler Master babamın oğlu değil öveyim. Ayrıca Taksar Pro 82 modelinin üzerine değişikliklerle çıkmış bir kulaklık. Sürüyle kulaklık denedim, daha rahatı yok.

Anlıyorum.

Logitech controller kullanan arkadaşlar varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum.

Sennheiser nasıl peki bu iki markaya kıyasla?
Hocam gaming için değil. Oyunlarda yön belirleme konusunda vs. sıkıntı yaşarsınız.
Logitech controller kullanan arkadaşlar varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa memnun olurum.

Hocam F710 kullandım. Sinyal çekiş mesafesi düşük. Fiyatını hak etmeyen bir controller bence. Kesinlikle Xbox kolları daha iyi.

Hocam gaming için değil. Oyunlarda yön belirleme konusunda vs. sıkıntı yaşarsınız.
Şaka mısınız? Sennheiser kulaklıklar Corsair ve Steelseries ürünlerinden çoook daha başarılıdır. Yanlış bilgilendirmeyi ve fanboyluğu kesin!

Şaka mısınız? Sennheiser kulaklıklar Corsair ve Steelseries ürünlerinden çoook daha başarılıdır. Yanlış bilgilendirmeyi ve fanboyluğu kesin!
Hocam okuma yazmada sıkıntı var galiba. Sennheiser gaming için kulaklık üretmiyor. Üretiyorsa da asıl alanı bu değil en azından. Corsair ve Steelseries de müzik dinlemeniz için kulaklık üretmiyor. Saldırmadan önce mantıklı düşünün. Hiçbir markanın "fanboy"u falan değilim bu arada. Üç marka da kendi alanında iyidir. Üçünü de severim.

"Gaming" diye bir kulaklık türü yoktur, bilinenin aksine. Kulaklıkların içindeki sürücülerin ne işe yaradığı hakkında fikriniz var mı? Şimdi sanal 7.1'i de üstünlük sayarsınız.
Sanal 7.1 üstünlük değil Windows da bunu kendi sağlıyor biliyorum. Ama gaming kulaklık diye bşr tür vardır. İnanılmaz bilgisiz konuşuyorsunuz. Bir kulaklığı gaming kulaklık yapan bir sürü parametre var. Uzun süre boyunca kulakta kalsa dahi ağrı yapmaması, yön belirleme konusunda güçlü olmas gibi. Müzik dinlemeniz için yapılan kulaklıklarda bas-tiz dengesine dikkat edilir. Yön hissiyatına vs. Önem verilmez. Daha önemli olan enstrumanların ayrı ayrı duyulabilmesidir.

Sırf konuşmuş olmak için konuşmayın şurada. Rezil etmeyin kendinizi.

Sürücülerin büyük olması da sesin kulağa daha büyük bir alandan gelmesini sağlar. Yön hissiyatını kuvvetlendirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…