Logitech Ürün Değerlendirmesi

G230 ve G430'u kullanma şansım oldu. Hiç de dediğiniz gibi rahat değiller. Nispeten ortalamaya göre bir iki tık ufak kafam olduğunu düşünmeme rağmen taktığınız anda bile rahatsız ediyor. Oyun oynarken odağınız kaydığı için fark etmeseniz bile bir saat bile kulaklığı çıkardığınızdaki o iğrenç hissi sağlamaya yetiyor. Birisi siz uyurken kafanızın üstüne çekiç bırakmış gibi...

Sennheiser oyun için üretiyor 3-4 modeli var bir bakın isterseniz.

Sennheiser oyun için üretiyor 3-4 modeli var bir bakın isterseniz.
Aynen var fakat dediğim gibi asıl işleri bu değil. Yabancı forumlarda okuduğumda da aynı fiyata çok daha iyi kulaklıklar olduğunu söylemişlerdi. Sanırım pek özen göstermemişler.

Aynen var fakat dediğim gibi asıl işleri bu değil. Yabancı forumlarda okuduğumda da aynı fiyata çok daha iyi kulaklıklar olduğunu söylemişlerdi. Sanırım pek özen göstermemişler.
Evet, ben de öyle duydum.

Ne yani sadece oyun oynayanların mı kafasında uzun süre kalıyor kulaklıklar? Gaming yazan her pazarlamaya kurban gitmiş üründen uzak durulması gerekirken bir de şu ibareyi gerekçe yaptınız ya inanılmaz.

Adamlar gaming adı altında veriyor bassı veriyor bassı, yanına bir de 7.1 koyuyor. Silah seslerini duydukça gaza geliyor millet.

Komplo teoriciler doluştu yine. Üstüne gaming etiketi basılan kulaklıkların fos çıkmasıyla ilgili bir şey konuşmuyoruz. Somut şeylerden konuşalım. Kulaklıkların farklı türleri vardır ve müzik için üretilen kulaklıkların yön hissiyatı gaming kulaklıklara göre kötüdür. Gaming kulaklığın da en önemli özelliği zaten yön hissiyatının kuvvetli olması. Deneyimlediniz mi bilmiyorum ama ben 2-3 tane stüdyo kulaklığı deneyimledim farklı zamanlarda. Gaming adı altında üretilen kulaklıklar kadar doğru yön veremiyorlar. Tartışmaya kapalı bir konu bu.
Hayır sadece oyun oynayanların kafasında uzun süre kalmıyor. Ama daha uzun süre kafada kalmasını istiyorsanız bazı özelliklerden feragat etmeniz gerekebiliyor.

Sadece DT 770 deneyimledim ve gerekli EQ ayarlarını yapınca oyun kulaklığından farksız. Oyun kulaklıkları içinde farklı bir sürücü bulundurmuyor sonuçta.
Hocam 1400 liralık kulaklıktan bahsediyoruz. Ben aynı fiyat aralığındaki kulaklıklar için konuşuyorum. 500 liralık bir oyuncu kulaklığıyla 500 liralık müzik dinleme üzerine üretilmiş bir kulaklık oyunda aynı deneyimi yaşatmayacaktır.

İnanılmaz. Uzun süre kulakta kalması bir DJ için, sesle ilgili işler yapanlar için önemsiz mi? O oyunlarda dinlediğiniz adım seslerini YAPAN İNSANLAR için yön belirleme konusu önemsiz mi? Cidden şakasınız.

Sürücülerin büyük olması da sesin kulağa daha büyük bir alandan gelmesini sağlar. Yön hissiyatını kuvvetlendirir.

Tamamen yanlış. Kulaklık sürücüsü dediğiniz şeyin boyutu arttıkça sadece ses çıktısı (output) artar. Bu kalitesinin arttığı veya daha büyük bir alandan geldiği için yön hissini kuvvetlendireceği anlamına gelmez.

"Hayır sadece oyun oynayanların kafasında uzun süre kalmıyor. Ama daha uzun süre kafada kalmasını istiyorsanız bazı özelliklerden feragat etmeniz gerekebiliyor."

Boşuna yazdık bu paragrafı herhalde. Bazı insanlar okurken gözlerini kullanmak istemeyebiliyor
Diyelim ki sürücüler konusunda yanıldım. Senin söylediklerin ne kadar ciddiye alınmalı? Söylediklerinin baştan aşağı saçma olduğu gerçeği değişiyor mu? 400 TL'lik stüdyo kulaklığıyla 400 TL'lik oyun kulaklığının oyun içinde aynı deneyimi sunduğunu söylüyorsun. Kulağa mantıklı geliyor mu? Kendim denemesem tamam diyeceğim ama sallamanın bu kadarı olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…