Logitech Z506 5.1 Ses sisteminde 3 hoparlör çalışmıyor

Göktuğ İnal

Kilopat
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
117
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
@Recep Baltaş ben konuları araştırdım biraz güncellenemeyle bağlı olur demişssiniz fakat güncellemeyi yaptışım halde olmadı yardımcı olur musunuz ?
Anakartım :Asus Crosshire Formula V5
Ses Sistemim : Logitech Z506
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende'de aynı ses sistemi var. Tek yeşil kabloyu bağlarsan sadece ön iki hoparlörden ses gelir. Ses sisteminden çıkan 2 adet kabloyu'da Pc'ye bağlıyacaksın sonra ses yazılımından speaker fill kutucuğunu dolduracaksın. Bu kadar
 
Bilgisayarımın kendine ait ses kartı var. Anakartım Asus Crosshire Formula V5 . 5+1 seçeneğine alıyorum 2 hoparlör çalışmıyor görünüyor fakat 7+1 e aldığımda hepsi çalışıyor görünüyor. Fakat yine ikisinden ses geliyor. Sebebi nedir anlayamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, aslında hayır güncel değil. En son güncelleme yaptığımda bu sefer hiçbirinden ses gelmemişti. Bende geri sürüme getirdim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım Konuyu yanlış bölüme açtınız. İnternet erişimi bölümüne açmışsınız ancak anladığım kadarıyla sorununuzun internet erişimiyle alakası yok
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı