Logitech Z506 alınır mı?

Film için güzel olur. Oyun içinse özellikle rekabetçi oyunlar için kulaklık tavsiye ederim. USB 7.1 kulaklık alabilirsiniz.

Anladım hocam. Hikayeli oyunlar için sıkıntı olmaz.

Anladım hocam. Hikayeli oyunlar için sıkıntı olmaz.

Dün Z607'yi denedim de benim odada. 5+1 çok geldi odaya ve kalitesi aşırı kötü. Yani ne basslar iyi ne de tizler. Fiyatı da 2600 lira. Hiç beğenmedim iade edeceğim bugün. 2+1 almak daha mantıklı gibi geldi. Bir de mikado ve forlan markasına ait 5+1 gördüm internette. Mikado 1200 forlan 1700 liraydı. Sizce onlar nasıl? Bilginiz yoksa link atabilirim.

Olur hocam. 5.1 olarak zaten bunlar Logitech gibi olmaz. Tavsiyem attığım gibi almanız.

Olur hocam. 5.1 olarak zaten bunlar Logitech gibi olmaz. Tavsiyem attığım gibi almanız.

Mikado, Forland, Music Dj ürünler bunlar. 2+1 fiyatına neredeyse 5+1 geliyor diye ister istemez aklımı kurcalıyor. Siz kesinlikle Z213 mü diyorsunuz şimdi? Odam zaten çok büyük değil ben de açıkçası 2+1 istiyorum ama ne bileyim. Z607'nin sesi çok kötüydü, ben beğenmedim. Z213 de öyle olmasın?

Son düzenleyen: Moderatör:
5.1 ile iyi ses alabilmek için yine iyi bir ses kartı lazım. Linktekiler ise daha çok multimedya için. Z213 bence iyi tercih olur.

Mikado, Forland, Music Dj ürünler bunlar. 2+1 fiyatına neredeyse 5+1 geliyor diye ister istemez aklımı kurcalıyor. Siz kesinlikle Z213 mü diyorsunuz şimdi? Odam zaten çok büyük değil ben de açıkçası 2+1 istiyorum ama ne bileyim. Z607'nin sesi çok kötüydü, ben beğenmedim. Z213 de öyle olmasın?
Hocam yaşadığınız yerde Vatan, MediaMarkt gibi mağazalar varsa en iyisi gidip bizzat test etmeniz. Her kulağın ses rengi farklıdır.

Hocam yaşadığınız yerde vatan, MediaMarkt gibi mağazalar varsa en iyisi gidip bizzat test etmeniz. Her kulağın ses rengi farklıdır.

Anlıyorum peki teşekkür ederim.

5.1 ile iyi ses alabilmek için yine iyi bir ses kartı lazım. Linktekiler ise daha çok multimedya için. Z213 bence iyi tercih olur.

Teşekkür ederim hocam, sağ olun.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı