Logitech Z506 yerine Z906 alınır mı?

Murat34

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 200-250 liraya o zamanın parasıyla Logitech z506 almıştım ve aktif kullanıyorum. Sahibinden'e ilana 7500'e koydum 6000 teklif geldi orta yolu bulup satacağım. Z506 uzun yıllar götürdü gerçekten sağlam üründü ve temiz kullandım o yüzden bu fiyata satıyorum. Bunun yerine de 15-16 arası fiyata amazon'dan Logitech Z906 alıyım diyorum.

Z906'ya bakıldığında eski bir cihaz ama güncel piyasaya göre ve bu fiyata göre hala alınabilecek hoparlörler arasında. Siz ne düşünüyorsunuz z506 satıp z906 alınır mı?

Arkadaşlar 200-250 liraya o zamanın parasıyla Logitech Z506 almıştım ve aktif kullanıyorum. Sahibinden'e ilana 7500'e koydum 6000 teklif geldi orta yolu bulup satacağım. Z506 uzun yıllar götürdü gerçekten sağlam üründü ve temiz kullandım o yüzden bu fiyata satıyorum. Bunun yerine de 15-16 arası fiyata Amazon'dan Logitech Z906 alayım diyorum.

Z906'ya bakıldığında eski bir cihaz ama güncel piyasaya göre ve bu fiyata göre hala alınabilecek hoparlörler arasında. Siz ne düşünüyorsunuz Z506 satıp Z906 alınır mı?

Alınabilir kalite olarak farkı hissedebileceğine emin olabilirsin bence çünkü watt farkı bile ortada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem pc hem de ps5 için kullanmak istiyorum ama ps5'de kullanmam imkansız gibi bu hoparlörü. Araştırdım ama bir şey bulamadım.

Hem pc hem de ps5 için kullanmak istiyorum ama ps5'de kullanmam imkansız gibi bu hoparlörü. Araştırdım ama bir şey bulamadım.
Hocam daha önceden hiç Ps tecrübem olmadı o yüzden o konuda birşey diyemiyorum bilmediğim için ama konsol başlığı altında bir açabilirsiniz bu soruyu Ps konusunda uzman arkadaşlarımız veya bilenler elbet yardımcı olacaktır bu sorunuza da.

Arkadaşlar hala karar veremedim sizce Z906 mı alıyım ortalama 15 civarına alabilirim ya da 2+1 bir şey mi alsam ne önerirsiniz?

Güncelleme:

Arkadaşlar Z906 satın aldım ancak kablo bağlantıları hakkında yardıma ihtiyacım var. Optik kablo alıp o şekilde mi bağlantıyı önerirsiniz yoksa 3 kablolu 6channel bağlantıyı mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı