Logitech Z533 alınır mı?

Mutinous Gandhi

Hectopat
Merhabalar, Logitech'in Z533 hoparlörünü almayı düşünüyorum sizce şu an parasını hak ediyor mu? Geçen sene baktığımda 400 TL civarında iken şu an 1000 TL olması gerçekten üzdü... Her neyse bu fiyat aralığında alınabilecek daha iyi bir hoparlör var mı tavsiye edebileceğiniz?

Ses kalitesi ve şiddeti iki ayrı kavramdır. Çoğu insan, çıkan ses şiddetini "kalite" olarak algılıyor. Teneke gibi, boş çuval sesi olan bir çıkış cihazımı lazım? Yoksa kaliteli bir ses çıkışına mı? İhtiyacınızı bilememekle beraber, kalite benim tercihimdir.
Z906 ve Z533 ikisine de sahibim. Doğal olarak, Z906 kullanıyorum. Z533 hiçte yabana atılacak bir ürün değildir. Fiyatından bağımsız yazıyorum, alınabilir bir ürün olduğunu düşünmekteyim.

Ses kalitesi ve şiddeti iki ayrı kavramdır. Çoğu insan, çıkan ses şiddetini "kalite" olarak algılıyor. Teneke gibi, boş çuval sesi olan bir çıkış cihazımı lazım? Yoksa kaliteli bir ses çıkışına mı? İhtiyacınızı bilememekle beraber, kalite benim tercihimdir.
Z906 ve Z533 ikisine de sahibim. Doğal olarak, Z906 kullanıyorum. Z533 hiç de yabana atılacak bir ürün değildir. Fiyatından bağımsız yazıyorum, alınabilir bir ürün olduğunu düşünmekteyim.

Kendi adıma konuşacak isem ses kalitesi benim için daha ön planda, Z906'nın kalitesini tahmin edebiliyorum fakat o hoparlörü alsam bile sesini yarıdan fazlaya açamayacağım malum apartman dairesindeyim. O yüzden günlük kullanımda üst ve alt komşumu rahatsız etmeyecek seviyede kullanabileceğim en mantıklı ürün Z533 gibi. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Z533'te karar kıldım.
Apartmanda bassı sona kadar açamayacaksan gereksiz. Onun yerine kablosuz JBL hoparlörler olabilir. Flip 2 var bende oldukça memnunum. Üst modellerin daha da iyi olduğuna eminim.

Dediğiniz daha mantıklı fakat Z533'ün verebileceği ses performansını FLİP 2 veremeyecek. Şu an Akdeniz bölgesinde oturduğumdan dolayı tatile gitme imkanı bulabiliyorum veya ziyaret için Ankara'ya gideceğim günler (ki sıklıkla yapıyorum) kullanabilme imkanı bulacağım o yüzden Z533 daha çok çekiyor beni, tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Kendi adıma konuşacak isem ses kalitesi benim için daha ön planda, Z906'nın kalitesini tahmin edebiliyorum fakat o hoparlörü alsam bile sesini yarıdan fazlaya açamayacağım malum apartman dairesindeyim. O yüzden günlük kullanımda üst ve alt komşumu rahatsız etmeyecek seviyede kullanabileceğim en mantıklı ürün Z533 gibi. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Z533'te karar kıldım.

Dediğiniz daha mantıklı fakat Z533'ün verebileceği ses performansını FLİP 2 veremeyecek. Şu an Akdeniz bölgesinde oturduğumdan dolayı tatile gitme imkanı bulabiliyorum veya ziyaret için Ankara'ya gideceğim günler (ki sıklıkla yapıyorum) kullanabilme imkanı bulacağım o yüzden Z533 daha çok çekiyor beni, tavsiyeniz için teşekkür ederim.
Flip 2 dediğiniz gibi o performansı veremez. Z533 fiyat bandındaki yaklaşır diye düşündüm. Apartman dairelerinde bu tarz sistemler genelde komşuların şikayeti ile kullanımı son bulan aletler olduğu için boşuna alınmaması için dedim. İmkan varsa tabi ki Z533 tercih edilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı