Çok bilmiş :D
Centipat
Bendede a5 var abi umarımBen emektar Sound Blaster X-fi Surround kullanıyorum. Elbette ki kaliteli bir ses kartı, ekstra kaliteli ses demek. Özellikle Z906'nın tizlerini idare eder seviyesine çıkarabilmek için onboard yerine harici bir şeyler kullanmak şart.
Ama maalesef Türkiye'deki ses kartı piyasası çok daraldığı ve kur da fazlaca arttığı için spefisik bir kart önermeye korkuyorum. Ama kasa için alıyorsan Asus Xonar serilerine bir göz atabilirsin. Fiyat/performans olarak yarı yolda bırakmayacak kartlardır.
Abi bende sound blaster x ae 5 var muhtemelen iyi sonuç alabilirim umarım.Ben emektar Sound Blaster X-fi Surround kullanıyorum. Elbette ki kaliteli bir ses kartı, ekstra kaliteli ses demek. Özellikle Z906'nın tizlerini idare eder seviyesine çıkarabilmek için onboard yerine harici bir şeyler kullanmak şart.
Ama maalesef Türkiye'deki ses kartı piyasası çok daraldığı ve kur da fazlaca arttığı için spefisik bir kart önermeye korkuyorum. Ama kasa için alıyorsan Asus Xonar serilerine bir göz atabilirsin. Fiyat/performans olarak yarı yolda bırakmayacak kartlardır.