Lokantaya gitmekten utanmak

Kadın büyük ihtimalle, o yüzden kamyoncuların arasına gitmek istemiyor. Ben kadın olsam hiç utanmaz sıkılmaz gider kamyoncularla arkadaş bile olurdum.
İyi ki olmamışsın, merak ediyorum böyle bir bakış açısıyla yazan insanlar annelerini bir kadın olarak kamyoncuların ''arasına'' gönderir miydi?
Komik.

Burada utanılacak bir şey yok. Gidip yemek yiyeceksin kimse sana bir şey demez. Zaten müşteriler kafasını çevirmez, çalışanla da günde kaç kişi konuşuyor senin bir şeyini eleştirmez hatta seni unutur beş dakika sonra. Lokantaya oturup yemek yemekten mi utanıyorsun yoksa çalışanla konuşmaktan mı utanıyorsun? Bunu söylersen daha yardımcı olabilirim. Eğer tavsiyelere rağmen lokantaya gittiğinde çok stres olursan paket yaptırıp yurt odanda yiyebilirsin ama utanılacak hiçbir şey yok.

İyi ki olmamışsın, merak ediyorum böyle bir bakış açısıyla yazan insanlar annelerini bir kadın olarak kamyoncuların ''arasına'' gönderir miydi?
Komik.
Merkezi semtlerin lokantalarına bir uğra, 7'den 70'e bir sürü kadın oralarda yemek yiyiyor. Sen diyorsan eğer benim varoş yerlerinde işim olmaz, en az boğaz manzaralı restoranda takılırım, sen bilirsin. Herkes zengin değil.

Merkezi semtlerin lokantalarına bir uğra, 7'den 70'e bir sürü kadın oralarda yemek yiyiyor. Sen diyorsan eğer benim varoş yerlerinde işim olmaz, en az boğaz manzaralı restoranda takılırım, sen bilirsin. Herkes zengin değil.
Ülkemizde sanki kadın cinayet vakaları tavan yapmamış gibi konuşmayalım, o kadınların kocası var yanında.

Yemeksepeti, GetirYemek'den yemek siparişi?

Bizim ilçe küçük onlardan yok.

Ucuz görünümlü falan olduğu için mi utanıyorsun, yoksa tek başına yemek yemeye çekiniyor musun? Biraz daha detay verir misin?

Adam beni kovuyorlar dememiş zaten utanıyorum demiş.

Hocam ucuz görünümlü bir de tek başıma yemekten utanıyorum.

Kadın büyük ihtimalle, o yüzden kamyoncuların arasına gitmek istemiyor. Ben kadın olsam hiç utanmaz sıkılmaz gider kamyoncularla arkadaş bile olurdum.

Kadın değilim ama yine de utanıyorum.

Bizim ilçe küçük onlardan yok.

Hocam ucuz görünümlü bir de tek başıma yemekten utanıyorum.

Kadın değilim ama yine de utanıyorum.
Hocam her ucuz görünümlü lokanta kötü ya da kirli olacak diye bir şey yok. Fakat için rahat etmiyorsa farklı bir şey ara. Tek başına yemekten de utanmana gerek yok yemek yemek temel bir ihtiyaç. Böyle utanmaya devam edersen bir gün 2-3 kişiyle gittiğinde de utanmaya başlarsın. Bu kadar kafana takma kendini rahat bırak. Baktın çok stres oldun paket yaptır odanda ye ama biraz kendini zorla hemen stres olduğun an gitme biraz sabret.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı