Sürekli sadece farm yapma. Biraz adamı dürtmen, tehdit etmen lazım.
Bazen, canım çektiği zaman Keskin Sağanak rünüyle Vayne giriyorum. Farmlara son vuruş atarken bir anda adamın üstüne gidip 3 vuruş yapıp W pasifini kullandıktan sonra Q ile geri geliyorum.
O beni dürtemeden ben onun 200-250 canını eksiltiyorum. Haliyle ya pot içiyor, ya da biraz daha geride oynamak zorunda kalıyor.
Ya da Ashe oynarken, açığa gelirse, yani minyon arkasında durmaz ise, sanki bunu fark etmemiş gibi yapar, Q'yu 4 stack yaptıktan sonra W ile yavaşlatır Q ile bayağı fazla hasar çıkararak vururum.
Yani sadece farma değil, karşı tarafı dürtmeye oyna. Dürt ki rahat farm alamasın. Full canla koridorda durmasın.
Birde ADC olarak koridorunu full ittirmek zorunda olduğun durumlar var, mesela karşı bot, mide gitti, gang attı. Bu durumda kendi koridorunu mutlaka itmek zorundasın. Ya da ejder alınacak, almadan önce o koridoru ittirmek zorundasın.
Sen ittirip, ejdere gittiğin zaman, karşı ADC'nin 2 şansı var. Ya ormancısı ile birlikte ejdere gelip fight yapacak, ki bu koridorunda 1.5 dalga minyonu bırakmak demek oluyor, ya da ejderi salacak. En azından durduracak, kendi midinden yardım alacak.
Birde karşı maviye sürekli totem at. Belirli şampiyonların belirli totem yerleri vardır. Evelyn, Kayn, Shaco vs. Bunları öğrenmek gerekir.