LoL bağımlılığından nasıl kurtulurum?

Bunu buraya yazdığına göre bırakmak istiyorsun belli, LOL oynayan arkadaşlarından uzaklaşmakla başla. Kişisel bilgisayarında oyun varsa sil. Yeni şeyler yap. Spor en kolayı. En kötü ihtimal ailene durumu anlat onlar da sana yardımcı olsunlar.
 
Tecrübelerime göre yaştan kaynaklanıyor. En büyük tavsiyem sosyalleşmen ve farklı hobiler edinmen. Bi yaştan sonra zaten istesen de oyunlara bu kadar bağımlı hale gelemiyorsun
 
Bırakmaya zorlarsan o anlık bırakırsın ama oyuna tekrar döndüğün an, eskisinden çok daha fazla bağlanırsın. İzometrik görünüme sahip oyunları her zaman sevmişimdir. LoL grafikten ziyade daha çok çizim ağırlıklı olduğu için torchlight 2 başlayabilirsin. Demek istediğim bir oyunu bırakmak çok zordur. Ancak ona alternatif oluşturup LoL gibi rekabet derecesi baskın ve bunu her an yaşatan oyunlardan kendini bir süre uzaklaştırsan daha iyi olabilir. En azından bu durumu kontrol altına almak için bile bu yöntemi kullanabilirsin. V Rising tavsiye ederim. Halihazırda iyi bir sunucuda iyi bir seviyedeyim. Gelirsen de yardımcı olurum.
 

Geri
Yukarı