LoL Client açılmıyor

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretledim gene olmadı. Tam onarım diyorum hep bir şey indiriyor girmeye çalışıyorum yok. Çözüme ulaşabilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretledim gene olmadı. Tam onarım diyorum hep bir şey indiriyor girmeye çalışıyorum yok. Çözüme ulaşabilen varsa yardımcı olabilir mi?

Selam. Görev Yöneticisi'ni açıp LoL ile ilgili her şeyi sonlandırmayı dener misin? Olmazsa bilgisayarını yeniden başlatır mısın?

LoL'u alta alınca bir daha giremedim sanal bellek az gelmiş onu düzenledim oldu şu an bende sıkıntı olmuyor bir denemeni öneririm.

Denedim olmadı.

Oyun şu anda işletim sistemini açtım çalışıyor. Cheat Engine programı açıksa kapat.

8 GB sanal bellek var ve benimki hiç açılmıyor.

Hiç açılmıyor derken kullanıcı adını ve şifreni gir diye açılan bölüm geliyor mu? Çift tıkladıgın zaman. O güncelleme mecbur indirmesini beklemelisin.

Hiç açılmıyor derken kullanıcı adını ve şifreni gir diye açılan bölüm geliyor mu? Çift tıkladıgın zaman. O güncelleme mecbur indirmesini beklemelisin.

LoL Client açılmıyor LoL açılıyor ama maça girmiyor.

Tam onarımı başlat de bitene kadar bekle. Ya da ayarlardan varsayılana dön diyerek bir bak.

Şu anda tam onarım başladı bozukluk vs. Arıyor ama daha önce zaten 2 kez yapmıştım en kötü varsayılana döndürür bakarım.

Şu anda tam onarım başladı bozukluk vs. arıyor ama daha önce zaten 2 kez yapmıştım en kötü varsayılana döndürür bakarım.

Eğer LoL'den bir dosyayı sildiysen muhtemelen ondan çalışmıyordur. Bana da olmuştu. Ekran kartın güncellemen gerekebilir. OpenGL modu dedin. Onlada ilgili olabilir LoL açılıyor LoL Client açılmıyor diyorsun. Ban yediysen açılmaz oyun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…