LoL Client açılmıyor

emir erdem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci Lise 1
Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretledim gene olmadı. Tam onarım diyorum hep bir şey indiriyor girmeye çalışıyorum yok. Çözüme ulaşabilen varsa yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    7,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretledim gene olmadı. Tam onarım diyorum hep bir şey indiriyor girmeye çalışıyorum yok. Çözüme ulaşabilen varsa yardımcı olabilir mi?

Selam. Görev Yöneticisi'ni açıp LoL ile ilgili her şeyi sonlandırmayı dener misin? Olmazsa bilgisayarını yeniden başlatır mısın?

LoL'u alta alınca bir daha giremedim sanal bellek az gelmiş onu düzenledim oldu şu an bende sıkıntı olmuyor bir denemeni öneririm.

Sanal bellek ayarlamanı öneririm. Bende LoL alta alınca açılmıyordu şimdi düzeldi.

8 GB sanal bellek var ve benimki hiç açılmıyor.

Hiç açılmıyor derken kullanıcı adını ve şifreni gir diye açılan bölüm geliyor mu? Çift tıkladıgın zaman. O güncelleme mecbur indirmesini beklemelisin.

Şu anda tam onarım başladı bozukluk vs. arıyor ama daha önce zaten 2 kez yapmıştım en kötü varsayılana döndürür bakarım.

Eğer LoL'den bir dosyayı sildiysen muhtemelen ondan çalışmıyordur. Bana da olmuştu. Ekran kartın güncellemen gerekebilir. OpenGL modu dedin. Onlada ilgili olabilir LoL açılıyor LoL Client açılmıyor diyorsun. Ban yediysen açılmaz oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00