LoL dereceli girmeli miyim?

stampylongear

Hectopat
Sırf kaybetmekten korktuğum için dereceli girmiyorum normal oyunda meta şampiyonlarını oynuyorum alışıyorum. Sizce ne yapmalıyım? Düşe kalka mı öğreneceğim dereceli gire gire?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gireceksen bile Türkiye sunucusunda girme başka bir sunucuda oynamayı tavsiye ederim, yoksa oyunu seninle birlikte hem annen hem baban oynuyor. :(
Alternatif tek sunucu EUW oluyor onun da Türkiye sunucusundan hiç bir farkı yok. Türkiye sunucusunda daha çok eğleniyorum hatta.

Haklısınız ama, Türkiye sunucusunda en azından 10 oyunun 2'sinde yada 3'ünde, oyunu bilgisi yeterli seviye insanlar geliyor. tabi bu dediğim teorik yani lig seviyesi yükseldikçe bu oran artabilir de azalabilir de.

Dereceli girdigim zaman, bu hâle geliyorum.
images.jpeg.jpg

Haklısınız ama, Türkiye sunucusunda en azından 10 oyunun 2'sinde yada 3'ünde, oyunu bilgisi yeterli seviye insanlar geliyor. tabi bu dediğim teorik yani lig seviyesi yükseldikçe bu oran artabilir de azalabilir de.
Hocam westte de TR'de de ortalama düzeyde oynadım. WestRock platin elmas eloda oynadım oyunu. Çocuk kötü oynuyor koridorda bırakıyor oynamayı next ff yazıyor. Her el geliyor bir de. TR'de elmas 2-3 oyuncularla oynuyorum genellikle bakıyor adam ben üst koridoru kazanıyorum dur daha fazla ölmeyeyim de Irelia taşır diyor. West Platin elmas oyuncular aşırı sakat kişiler. Kısaca oyuncu mentali olarak TR BÜYÜKTÜR EUW.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı