ALT+F4 sonra da çocuğa sağlam bir dayak.Açıkçası şakayla karışık yapınca durumun ciddiyetini tam anlayamadım. Bir de oyunu kazanma heyecanı vardı üstatlarım. Peki siz olsaydınız ne tepki verirdiniz merak ettim?
Çocuğu kafe sahibine şikayet etsem beni atarlardı hocam.Ben küçükken benzer bir şey başıma geldi. Benden büyüktü kalıplıydı. Baktım dövemem kafeden attırdım çocuğu. 1 saat kadar dışarıda çıkmamı bekledi sonra gitti.![]()
Hocam ALT+F4 ile LoL kapanmıyor.ALT+F4 sonra da çocuğa sağlam bir dayak.
Maçı terk etmek istediğinizden emin misiniz diye soruyordu evet diyerek çıkarsın aynı şey.Hocam ALT+F4 ile LoL kapanmıyor.![]()
Sanmam. Bizim zamanımızda yancılar vardı.(oyun oynayanların yanına oturup izliyorlar sadece. Hala var mı bimem) Çocuk bunlardan olduğu için atmıştır zaten.Çocuğu kafe sahibine şikayet etsem beni atarlardı hocam.![]()
Hocam bu durum ban yemenize sebep olacağı için pek de komüniteye faydalı bir hareket olmaz. Bence önemli olan her şeye rağmen takıma maçı kazandırabilmektir.Maçı terk etmek istediğinizden emin misiniz diye soruyordu evet diyerek çıkarsın aynı şey.
Hocam çocuk kafenin sahibin tanıdığıydı. O yüzden öyle kendinden emin hareketler sergiliyordu. Bu bağlamda konu altına yazan mangal yürekli tüm hocalarımın bacaklarının gerçek hayatta zangır zangır titreyeceğini öngörüyorum.Sanmam. Bizim zamanımızda yancılar vardı.(oyun oynayanların yanına oturup izliyorlar sadece. Hala var mı bimem) Çocuk bunlardan olduğu için atmıştır zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.