LoL Destek Rolü ve Başıma Gelenler

Ben küçükken benzer bir şey başıma geldi. Benden büyüktü kalıplıydı. Baktım dövemem kafeden attırdım çocuğu. 1 saat kadar dışarıda çıkmamı bekledi sonra gitti. 😀
 
Maçı terk etmek istediğinizden emin misiniz diye soruyordu evet diyerek çıkarsın aynı şey.
Hocam bu durum ban yemenize sebep olacağı için pek de komüniteye faydalı bir hareket olmaz. Bence önemli olan her şeye rağmen takıma maçı kazandırabilmektir.
Sanmam. Bizim zamanımızda yancılar vardı.(oyun oynayanların yanına oturup izliyorlar sadece. Hala var mı bimem) Çocuk bunlardan olduğu için atmıştır zaten.
Hocam çocuk kafenin sahibin tanıdığıydı. O yüzden öyle kendinden emin hareketler sergiliyordu. Bu bağlamda konu altına yazan mangal yürekli tüm hocalarımın bacaklarının gerçek hayatta zangır zangır titreyeceğini öngörüyorum. 🙂
 
Destek ve orman kaldırılsın 3 vs. 3 atalım bence.
Cidden böyle bir şey olmasını isterdim.
Çünkü oyunda kırmızı takımdaki 3 kişi (adc, mid ve top) mavi takımdan iyi olabilir.
Ama mavi takımın destek ve ormancısı iyiyse, kırmızı takım oyunu kaybediyor.
Kırmızı takımda 3 kişi iyi, 2 kişi kötü oynuyor. Mavi takımda 2 kişi iyi, 3 kişi kötü oynuyor. Ama kazanan mavi takım oluyor.

Bundan nefret ediyorum. Orta koridor oyuncusuyum ve bazen inanılmaz derecede camp yiyorum. Özellikle zaten Türkiye'de ormancılar ne harita bakıyor, ne yardıma geliyor.
Karşı support 2 kere, top 1 kere, jungle 6 kere gang atıyor 15 dakikada. Benim ormancım geliyor, boş boş dolanıp gidiyor. Çünkü, olmayacak yerlerde gang deniyorlar. Yaptıkları vakit kaybetmek oluyor.
 
Hocam siz kendinizi fazla kaptırmışsınız yeni arkadaşınız size reel dünyada o hareketi çekmiş farkındasınızdır umarım :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı