LoL Düşük FPS ve Ekran Gitmesi

Makaleler
4
Yer
Osmaniye/Merkez
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle sistemim:
Core 2 Quad Q8200
HD 7770 1 GB
8 GB DDR2 RAM
LoL'de Sihirdar Vadisi'nde üst koridorda normal 70-80 FPS gibi bir durum var bunda sıkıntı yok fakat savaşırken 30-35 FPS'lere düşüyor. TF'lerde 10-15 FPS oluyor. Ayrıca bazen 2 saniye ekran donuyor, ardından 2 saniye siyah ekran ve önceki haline geliyor. CS:GO ve Serious Sam 3 gibi diğer oyunlarımda böyle bir sorun oluşmuyor. Çözümü nedir? İyi oyunlar.

Öncelikle sistemim:
Core 2 Quad Q8200
HD 7770 1 GB
8 GB DDR2 RAM
LoL'de Sihirdar Vadisi'nde üst koridorda normal 70-80 FPS gibi bir durum var bunda sıkıntı yok fakat savaşırken 30-35 FPS'lere düşüyor. TF'lerde 10-15 FPS oluyor. Ayrıca bazen 2 saniye ekran donuyor, ardından 2 saniye siyah ekran ve önceki haline geliyor. CS:GO ve Serious Sam 3 gibi diğer oyunlarımda böyle bir sorun oluşmuyor. Çözümü nedir? İyi oyunlar.
Emin değilim ama ekran kartı belleği yetmiyor olabilir.

Öncelikle sistemim:
Core 2 Quad Q8200.
HD 7770 1 GB.
8 GB DDR2 RAM.
LoL'de sihirdar vadisi'nde üst koridorda normal 70-80 FPS gibi bir durum var bunda sıkıntı yok fakat savaşırken 30-35 FPS'lere düşüyor. TF'lerde 10-15 FPS oluyor. Ayrıca bazen 2 saniye ekran donuyor, ardından 2 saniye siyah ekran ve önceki haline geliyor. CS:GO ve Serious Sam 3 gibi diğer oyunlarımda böyle bir sorun oluşmuyor. Çözümü nedir? İyi oyunlar.

İşlemci macunu yenilemeni öneririm çünkü LoL işlemci isteyen bir oyun işlemciniz de çok kötü bir işlemci değil yeterli seviye de bir işlemci macun değiştirip tekrar oyun performansınızı belirtirseniz yeniden yardımcı oluruz.

İşlemci macunu yenilemeni öneririm çünkü LoL işlemci isteyen bir oyun işlemciniz de çok kötü bir işlemci değil yeterli seviye de bir işlemci macun değiştirip tekrar oyun performansınızı belirtirseniz yeniden yardımcı oluruz.
Termal macununu yeni değiştirdim sayılır yani 1 ay olmadı. Ama LOL artık grafik bakımından da geliştiği için sistem yetersiz oluyor olabilir mi?

Termal macununu yeni değiştirdim sayılır yani 1 ay olmadı. Ama LoL artık grafik bakımından da geliştiği için sistem yetersiz oluyor olabilir mi?

Bu da bir etken tabii ki ankartın LGA 775 olduğu için sana daha güçlü işlemci önerebilirim istersen ama tam anakart modelini atar mısın?

Bu da bir etken tabii ki ankartın LGA 775 olduğu için sana daha güçlü işlemci önerebilirim istersen ama tam anakart modelini atar mısın?
İşlemci alacak gücüm henüz yok. Anakartım Gigabyte GA-P43-ES3G.
Sorunu çözdüm. Anakart işlemciye 1.2875 V verdiği için çok ısınıyor, haliyle işlemci kendini kıstığı için FPS düşüyormuş. Şuan işlemciye 1.1875 V verdim, TF'lerde FPS 30'dan 60'a yükseldi.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı