LoL elo sistemi nasıl işliyor?

Behzat Amir

Centipat
Arkadaşlar yeni 30 Level oldum. 2 tane tek/çift maç attım. İkisini de kazandım. Şu anda 8lp bronz 2'yim. 10 maçı bitirdiğimde hangi eloda kalırsam o mu elom olacak benim? Bir de karakter seçimimi neye göre yapmamı önerirsiniz? Top LAN'e oynuyorum genelde. İki maçı da Fiora ile oynadım. Birinci de iyi ikinci de kötü bir performans sergiledim. Yardımlarınız için teşekkürler.

10 maçı bitirdiğimde hangi eloda kalırsam o mu elom olacak benim?
Evet.

Bir de karakter seçimimi neye göre yapmamı önerirsiniz? Top lane oynuyorum genelde. İki maçı da Fiora ile oynadım.
50-75 levele kadar dereceli atmamanı öneririm. Önce oyunu öğren, sonra dereceliye başlarsın.

Karakter seçimini kendi oynayış tarzına göre seç. Top lane başlangıç seviyesi için Darius, Jax, Garen, Malphite, Maokai, Ornn önerebilirim.

100 LP olunca seriye çıkıyorsun. Eğer Bronz 4'ten Bronz 3'e çıkma maçıysa 3 maç hakkın var, 2 taneyi kazanırsan lig atlıyorsun. Bir de Bronz 1'den Silver 4'e geçiş var. Bunda 5 maç hakkın var. 3 taneyi kazanırsan lig atlıyorsun. Eğer kazanamazsan 10-20 LP gidiyor, 80 LP civarlarına düşüyorsun.

Yani ana liglerden geçiş yaparken 5 maçın 3 tanesini kazanman gerekiyor, ara liglerden geçiş yaparken 3 maçın 2 tanesini kazanman gerekiyor.

Evet.

50-75 levele kadar dereceli atmamanı öneririm. Önce oyunu öğren, sonra dereceliye başlarsın.

Karakter seçimini kendi oynayış tarzına göre seç. Top lane başlangıç seviyesi için Darius, Jax, Garen, Malphite, Maokai, Ornn önerebilirim.

100 LP olunca seriye çıkıyorsun. Eğer Bronz 4'ten Bronz 3'e çıkma maçıysa 3 maç hakkın var, 2 taneyi kazanırsan lig atlıyorsun. Bir de Bronz 1'den Silver 4'e geçiş var. Bunda 5 maç hakkın var. 3 taneyi kazanırsan lig atlıyorsun. Eğer kazanamazsan 10-20 LP gidiyor, 80 LP civarlarına düşüyorsun.

Yani ana liglerden geçiş yaparken 5 maçın 3 tanesini kazanman gerekiyor, ara liglerden geçiş yaparken 3 maçın 2 tanesini kazanman gerekiyor.
Hocam şuanda 10 maçımı tamamlayıp üstüne biraz daha attım. 0LP Gümüş IV dayım. Taktik verir misiniz ne yapmalıyım şu aşamada.

Hocam şu anda 10 maçımı tamamlayıp üstüne biraz daha attım. 0 LP Gümüş IV oldum. Taktik verir misiniz ne yapmalıyım şu aşamada?
Normal oyunda karakter dene, hoşuna gidenleri biraz oynayıp derecelide kullan. Her koridorda en az 2-3 karakter öğren.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı