Güncellemelere göre öne çıkan hero sınıfları oluyor. Genel olarak baktığımızda en güçlü hero diye bir şey yoktur, iyi yönetilen hero vardır.Arkadaşlar benim LoL'de güçlü bir Hero mainlemem lazım zorluğu falan fark etmez bana önereceğiniz en iyi Hero nedir?
Daha yeniyim.
Rakibin oynayış tarzına göre değişir. Zor geçecek dediğimiz maçlar kolay, kolay dediğimiz maçlar da zor geçebilir.En iyi karakterden kastım mesela karşıda olunca ufak bir korktu ğunuz karakterler gibi.
Mordekaiser nasıldır?
Mordekaiser oynamayı bildikten sonra çok iyi.En iyi karakterden kastım mesela karşıda olunca ufak bir korktu ğunuz karakterler gibi.
Mordekaiser nasıldır?
Keşke başlığa göre yorum yapmak yerine konu içeriğini bir okusaydın. Konu içeriğinde konu sahibi arkadaş "güçlü bir hero mainlemem lazım" demiş. "Oyundaki en güçlü heroyu mainlemem gerekiyor" dememiş, dolayısıyla arkadaşlar da güçlü buldukları şampiyonları söylemişler.En guclu Hero budur diyen bronzlar birazdan burada olurlar. Kokularini alıyorum.
O zaman hyper carry önerelim arkadaşa.Keşke başlığa göre yorum yapmak yerine konu içeriğini bir okusaydın. Konu içeriğinde konu sahibi arkadaş "güçlü bir hero mainlemem lazım" demiş. "Oyundaki en güçlü heroyu mainlemem gerekiyor" dememiş, dolayısıyla arkadaşlar da güçlü buldukları şampiyonları söylemişler.
Her şeyden ego kasmayı kesin toxic bir insan olmaktan öteye gidemiyorsunuz. Konudaki her yoruma da "hahaha" ifadesi atmışsın bir de komik bir şey varmış gibi.
En güçlü karakter diye bir saçmalık yok, iyi oyuncuysan elindeki her karakter güçlüdür.
Bunun karakterin gücüyle ilgisi yok, sadece oynanan lig ve meta ile ilgisi var. Yüksek kazanma oranı zaten çok oynandığı için oluyor mantıken. Güçlü karakter diye bir şey yok, Sett'e karşı oynamasını bilmiyorsan Sett'e güçlü diyemezsin.Meta kavramı diye bir şey olmazdı o zaman. Yıllardır Garen, Lux çok oynamasına rağmen yüksek kazanma oranlarına sahip.
O zaman en güçlü şampiyon değil, en güçlü ŞAMPİYONLAR oluyor hocam.Meta kavramı diye bir şey olmazdı o zaman. Yıllardır Garen, Lux çok oynamasına rağmen yüksek kazanma oranlarına sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.