LoL en güçlü Hero?

Arkadaşlar benim LoL'de güçlü bir Hero mainlemem lazım zorluğu falan fark etmez bana önereceğiniz en iyi Hero nedir?
Daha yeniyim.
Güncellemelere göre öne çıkan hero sınıfları oluyor. Genel olarak baktığımızda en güçlü hero diye bir şey yoktur, iyi yönetilen hero vardır.
En iyi karakterden kastım mesela karşıda olunca ufak bir korktu ğunuz karakterler gibi.
Mordekaiser nasıldır?
Rakibin oynayış tarzına göre değişir. Zor geçecek dediğimiz maçlar kolay, kolay dediğimiz maçlar da zor geçebilir.

En guclu Hero budur diyen bronzlar birazdan burada olurlar. Kokularini alıyorum.
Keşke başlığa göre yorum yapmak yerine konu içeriğini bir okusaydın. Konu içeriğinde konu sahibi arkadaş "güçlü bir hero mainlemem lazım" demiş. "Oyundaki en güçlü heroyu mainlemem gerekiyor" dememiş, dolayısıyla arkadaşlar da güçlü buldukları şampiyonları söylemişler.

Her şeyden ego kasmayı kesin toxic bir insan olmaktan öteye gidemiyorsunuz. Konudaki her yoruma da "hahaha" ifadesi atmışsın bir de komik bir şey varmış gibi.

50 tane konu var. Bu oyunda en güçlü hero diye bir şey yok. Carry var support var hyper carry var tank var off-tank var. Hangisini iyi oynuyorsan ona göre seçim yapman gerekir. Bir şampiyon tüm match-upları kazanamaz. Ondan dolayı en güçlü diye bir şey yoktur. Bazı match-uplar skill match-up olur bazıları ise bir taraf ağır kazanır. Örneğin İrelia vs Fiora ikisi de çok güçlü ama iyi oynayanın ya da ormancısından destek alanın kazandığı bir laneing. Nasus-Darius match-upı mesela bu karşılaşmada darius ağır kazanıyor çünkü nasus erken oyunu çok zayıf bir karakter ne kadar az sıyrıkla kurtulursa o kadar iyi geçmiş oluyor koridor aşaması. Oyunda 3 tane aşama var ve çok karışık anlatamayacağım kadar karışık.

Oyun uzadıkça çok güçlenen karakterler vardır. Jax, Nasus, Kassadin gibi. Bunlarla 1v5 yapabilirsiniz. Bunun dışında Yasuo, Irelia ve Akali çok güçlü karakterlerdir ama fazla mekanik şampiyonlar olduğu için oynaması çok zordur. Bu yüzden Yasuo oynayanların çoğu rakibi feedler. Yani oynayamazlar.

150 şampiyon içinden sizin için oynaması en zevkli karakterleri deneyerek öğrenin. Önce oyunun genel mantığını öğrenin. Sonrasında karakter mainlersiniz. Hemen hemen her karakterle yüksek olaya çıkabilirsiniz.

Keşke başlığa göre yorum yapmak yerine konu içeriğini bir okusaydın. Konu içeriğinde konu sahibi arkadaş "güçlü bir hero mainlemem lazım" demiş. "Oyundaki en güçlü heroyu mainlemem gerekiyor" dememiş, dolayısıyla arkadaşlar da güçlü buldukları şampiyonları söylemişler.

Her şeyden ego kasmayı kesin toxic bir insan olmaktan öteye gidemiyorsunuz. Konudaki her yoruma da "hahaha" ifadesi atmışsın bir de komik bir şey varmış gibi.
O zaman hyper carry önerelim arkadaşa.
Fiora hem mobil, erken oyunu çok iyi olmasa da orta ve geç oyunda gayet güçlü.
İrelia var benim mainimdir ancak latede diğer herolara göre zayıf kalıyor.(Hayır gayet güçlü diyen arkadaşlara gülüyorum sadece)
Camille hedeflere kolay yöneliyor ve güzel bir hasarı var tank şampiyonlara karşı da zorlanmadan oynayabileceğiniz bir şampiyon. Aynı zamanda çok mobil.
Kassadin var ama bu oyunun geç olması şart yoksa diğer şampiyonlara göre zayıf kalıyor.
2-3 tane güçlü şampiyon söyledim. Ama bize şampiyon değil oynamak istediğin bir koridor söylemen lazım. Ona göre sana taktik verelim koridor aşaması şampiyonla değil bilgiyle kazanılıyor. Oyun da öyle.

Meta kavramı diye bir şey olmazdı o zaman. Yıllardır Garen, Lux çok oynamasına rağmen yüksek kazanma oranlarına sahip.
Bunun karakterin gücüyle ilgisi yok, sadece oynanan lig ve meta ile ilgisi var. Yüksek kazanma oranı zaten çok oynandığı için oluyor mantıken. Güçlü karakter diye bir şey yok, Sett'e karşı oynamasını bilmiyorsan Sett'e güçlü diyemezsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı