LoL en güçlü Hero?

Qastrel

Femtopat
Arkadaşlar benim LoL'de güçlü bir Hero mainlemem lazım zorluğu falan fark etmez bana önereceğiniz en iyi Hero nedir?
Daha yeniyim.

Tamam o zaman İvern alıp oynasınlar Master Eloda XD.
O zaman en güçlü şampiyon değil, en güçlü ŞAMPİYONLAR oluyor hocam.
Evet.

Tamam o zaman İvern alıp oynasınlar Master Eloda
Neden oynanmasın? İvern hasar çıkartmaz zaten, takımındaki hiper taşıyıcısını öne geçirmeye çalışır, kitle kontrol yeteneği de vardır. Hiper taşıyıcının ne demek olduğunu bilmiyorsan ben söyleyeyim; yetenek gücü taşıyıcısıdır yani Syndra, Ryze, Ahri gibi.

Evet komik çünkü. Oyunun kitabını yazdım ve bu tarz şeyler cidden komik

Uzun zamandır oynarım bu oyunu, çoğu karakterin counter karakterini, itemini biliyorum ama 1 karakter var ki hiçbir şey etki etmiyor o karaktere.

Master Yi.

Gerçekten bozuk bir karakter. 1V1'de kesebilecek bir karakter olduğunu sanmıyorum ki oyunun eski zamanlarında ölüm tablosunda karakter ipucuları vardı ve bu ipucularda Master'yi ye karşı bir item önerilmezdi, tek ipucu takım oyunculuğuyla kesilebilmesiydi. Yok abi, Full item Darius ile Full item Master Yi vs attığında bile Master Yi galip geliyor. Yasuo falan duramıyor karşısında.

Tek CC ye ölüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…