LoL eşleştirme sistemi neden kötü?

Ben yoneyim. İlk başlarda 10/2'ydim takımı tek başıma taşıyordum bizim yaso ve jax sağolsun herkesi feedlemişler ben bile birşey yapamadım.

Selamlarımı iletmek isterdim arkadaşlara.

Dostum 15 kere ölüp takıma laf etmen yanlış.

Genel olarak olabiliyor böyle şeyler. Jax ve Yasuo zaten bitirmiş oyunu. Jax üst desek üstteki arkadaş şimdiye ilah olmuş midde yargı dağıtıyordur.

Bugün 3 kere üst üste win aldım 1 win daha alsam lig çıkıcaktım. Takıma öyle oyuncular geldi ki kazanmak imkansız yani mid lane oyuncusu sup yuumiyle aynı vurdu. Jungle sadece orman döndü oyuna katılmadı. Bot lane desen 4 15 adc oyun sonu baktım adcmiz son 20 maçın 17 sini kaybetmiş diğerleri de yine aynı şekilde sürekli kaybeden kötü oyuncular. Ben 3 maç kazandım diye oyun bunları bana gönderdi yani. Şuan hem lig çıkamadım hem kazandıgım lpler gitti boşuna oynamış oldum yani 6 maç.

Üzüldüm üstad. O durumu bilirim ben.

Arkadaşlar kimse her oyun mükemmel performans sergileyemez. Kötü giden adamın geçmişine bak belkide ondan önceki 5 maçı taşımıştır olabilir. Ben bi oyun 10 0 oynarım diğer oyun fena intlerim herkesde olabilir. Sen her oyun 20 0 gidip maç kaybetmiyorsunki illa sende feedliyordundur senide taşıyan vardır. Elo yükselmek için smurflerin kullandığı en iyi taktik orman evelyn oynamak. Ben master eloda her 5 maçta bir 35 level evelyn görüyorum çünkü kazanmak için en iyi karakter olabilir oyun taşımak istiyorsan denemeni öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı