LOL FPS düşüşü sorunu

Belki çok geç ama. Aynı sorunu ben de 3 aydır yaşıyorum. Arkadaşlar sorun oyunda mı bilmiyorum ama eski ekran kartım NVIDIA GeForce 9500GT idi. Çok kötü ve hiç duymamışsınızdır belki. İşlemcim Xeon E5440. ve yüksek ayarlarda oyun başı 100 oyun ortalarında 50 ve 40 arası sıfır FPS düşmesi ile oynuyordum. Takım savaşında bile drop yemiyordu oyun. Ama R7 240 aldım ve. Oyun cehenneme döndü. 2 saniye boyunca drop yiyorum 2'ya. Oyun içinde olan FPS drobun açıklaması yok. Açıklama getiremiyorum. Darboğaz deceğim de E5440 R7 240'ı çok rahat besliyor dediğin gibi diğer oyunlarda sıkıntı yok. Ama LOL'deki FPS düşmesi gerçekten. Mide bulandırıcı.

Aynı soruna sahibim. NVIDIA GeForce 8500GT 512MB ekran kartı ile oynarken ayarlar düşük oynuyordum ama ne FPS ne de drop problemim vardı. R7 240 aldım karantina günlerinde daha fazla oyun oynamak için. Çok büyük bir sıkıntı yarattı ve anlam veremedim nedenine.

Merhaba arkadaşlar, çok iyi bir sistemim (R3 1300X işlemci, 1050 Ti ekran kartı, 8 GB RAM) olmasına rağmen bilgisayarı bugün formatladım ve LOL ile birlikte oynadığım oyunları yükledim, The Forest, CS:GO gibi. Hiçbir oyunda sıkıntım yok, çok yüksek değerde FPS alıyorum. LOL oynarken de FPS 180 civarı bir şey oluyor, onu 144'e sabitledim ama oyun içinde aniden oyunda FPS düşüyor ve oyun boyunca drop yiyorum, oyun resmen oynanmayan bir duruma geliyor. Bir tek LOL'de böyle bir sıkıntım var, bir tavsiyeniz veya çözümünü bilen var mı?

Not: Oyun ayarları düşük ve çok düşük olunca da FPS sorunu oluyor.

Hocam LoL'ün kendi yaptığı bir program var linkini bırakıyorum yama falan güncelliyor. Oyundaki hataları bulup düzeltiyor. Siteye girip Windows için indir yönetici olarak çalıştır gerisi gelir. https://support-leagueoflegends.riotgames.com/hc/tr/articles/224826367-Otomatik-Sorun-Giderme-Hextech-Onarım-Aracı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı