LoL FPS düşüşü

İşletim sistemi
Windows 10

bershead

Megapat
Merhaba,
LoL'de 1 hafta önce Ultra ayarlarda 100FPS alıyordum, 1 hafta sonrasında orta ayarlarda 50FPS almaya başladım, Driver Booster indirdim olmadı, NVIDIA denetim masasını Full performansa çektim olmadı, Driver'leri güncelleştirdim olmadı
yardım edin lütfen!

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı gereksiz ısınıyor. Acaba LoL'e sağ tıklayıp "Grafik işlemci ile çalıştır" seçeneği ile "Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi"ni seçebilir misiniz? Ayrıca bellek düşük, bu yüzden drop yiyor olabilirsiniz.

@enter Yorumun için teşekkürler, ThrottleStop isimli programı kullanıyorum fakat ona rağmen bu kadar düşük fps değeri alıyorum, ayarlarıda şu şekilde:

Dosya Ekleri

• 5436657567.png
    29,4 KB · Görüntüleme: 43
@Firehorse MK II evet, onu da denedim zaten varsayılan olarak ayarlamıştım. Eki Görüntüle 585015

Kapattım, şimdi bir oyun daha atıp deniyeyim inşallah düzelir.

Hocam LoL'e sağ tıklayın özelliklere gelin orada "tam ekran iyileştirmeleri devre dışı bırak" seçeneğini tikleyin.
@Firehorse MK II evet, onu da denedim zaten varsayılan olarak ayarlamıştım. Eki Görüntüle 585015

Kapattım, şimdi bir oyun daha atıp deniyeyim inşallah düzelir.

Düzeldi mi hocam?

@enter yorumun için teşekkürler, ThrottleStop isimli programı kullanıyorum fakat ona rağmen bu kadar düşük FPS değeri alıyorum, ayarları da şu şekilde:

C1E ve Speedtest dışında ki tikleri kaldırın.
Ekran kartını soğutmaya çalışın hocam. Isındığı için frekansı düşürüyor olabilir. Ayrıca bellek ekleyin.

Doğru bilgisayar ısınınca bu sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…