LoL FPS düşüşü

cLOser123

Femtopat
Daha fazla  
LoL'de 180 170 FPS almama rağmen kasıyor gibi geliyor ara ara drop giriyor, monitör 144 Hz ben SSD'den kaynaklandığını düşünüyorum. Mouse hareket ettirdiğim zaman donma hissi geliyor, SSD markası Crucial BX500, yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle. CrystalDiskInfo'dan sıcaklık ölçülmüyor diye biliyorum. HW monitör ölçüyordu galiba.
Yazma , Okuma hızları CDI ile ölçülüyordu.
Mark ile karıştırıyorsun sanırım, Disk İnfo gösteriyor diye biliyorum, sağlığını da gösterir. Bir de yazma okumayı görmek için Mark da indirmelisiniz.

Mark ile karıştırıyorsun sanırım, Disk İnfo gösteriyor diye biliyorum, sağlığını da gösterir. Bir de yazma okumayı görmek için Mark da indirmelisiniz.
Hocam uzun süre okuduktan sonra anladım. Size bir şey demiyorum ama ben anlamadım. Ben karıştırmış olabilirim. Hiç kullanmadım çünkü şimdi indirip deneyeceğim kullanmayı.

Hocam uzun süre okuduktan sonra anladım. Size bir şey demiyorum ama ben anlamadım. Ben karıştırmış olabilirim. Hiç kullanmadım çünkü şimdi indirip deneyeceğim kullanmayı.
Disk İnfo ve Disk Mark diye 2 program var biri okuma yazma hızlarını gösterir adı Disk Mark’dır, diğeri sağlık sıcaklık sektör gibi durumları gösterir adı Disk İnfo’dur.

V Sync açık mı?

Kapalı.
O SSD ile sorun yaşayan çok kişi vardı, SSD'den şüpheleniyorum ama diğer bileşenleri de belirtebilir misiniz?

RX 5600XT Pulse amdryzen5 3600 anakart Gigabyte B450.
Yaşadığın şey dropsa bundan kanaklanabilir değilse sadece FPS düşük ve kasıyorsa SSD’yi boşuna suçlamaya gerek yok. Ama sağlık testi ve okuma yazma testi yapın.

FPS'de sıkıntı yok LoL'de büyük savaşlarda bir 90 100 görüyor.
Bende o SSD'nin 480GB'lik versiyonunu kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok acaba SSD'nizi kasanın fan olan bir yerine takmanızı tavsiye ederim çünkü ısınan bir SSD.

Dostum hemen önünde fan var zaten ızgara kasa bir de.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı