LoL gösterdiğim şampiyonu bilerek banlıyorlar

Bu kanserler son zamanlarda türedi. Yuumi gösteriyorum adam bilerek banlıyor. Neden kardeş? Diye çok düzgünce soruyorum adamın verdiği cevap canım istedi, oynamayacaksın... Şimdi ben bu maçı trollemeyim de ne yapıyım?

Ben genelde darius gösterip yuumi alırım genel olarak öyle yapıyorum ve cidden alabiliyorum :).
 
pingim 35 den 75 e çıktı ama her oyun mu zevkli geçer ya adamlar pes etmiyolar rakip nexusa 5 kişi vurana kadar. küfür desen zaten yok. supportları şahane ya türkiyede her 10 oyundan 8 i mid oynamak istiyosa burda o 8 kişi sup için kavga ediyor. bide seni ölümüne koruyolar bildiğin peşinde geziyolar yani :D türkiyedeyse ben bottayım adam midde tek başına morganayla farm yapıyo ya bak gene sinirlendim daha yazmıyacam.
 
Eu West'ten bahsediyoruz değil mi? TR'ın 4'te biri kadar toksik oyuncuyla karşılaşıyorsunuz. Tek sıkıntısı Smurf çok fazla.
Ben trde zor gold oluyorum. Yükselme hedefim yoktu sadece daha tuhaf insanlar var gibi. 10 tane farklı marka gibi. Yaratıcı olsalardı onlarda tuhaf küfürler uydururlardı.
 
Geçtim 30. seviye olmadan daha beter kanser oldum bir fark bile yok sadece gold üstünde fark var oranın platini trnin elması oluyor.
30 levele kadar çoğu insan oyunu bilmez zaten ben bronz 1 im şuan trde geçen yıl altındım maçlar daha tryhard geçiyor bu arada eu westin platı= Trnin masterı hatta bazen challengere denk abartısız
 

Geri
Yukarı