LOL hala oynanır mı? Başlamak mantıklı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dört yıl aradan sonra başladım. Lig atlamak için oynadım baya bir lig atladım ama okullar tatile girince ortam bataklığa döndü bende zevk için aram oynuyorum baya sarıyor.
 
S10'da bıraktım. Eskisi gibi değil.
 
Oyunu eşit gitse kaybetsen yine de zevk alıp kaybetmiş olursun çok koymaz. Ama her oyunda 500-1000 ping gösterip dereceli oyuna girenler, basede veya lanede afk kalanlar, oyun başında alt tab yapıp afk kalıp invade yiyip ölenler, bunun akabinde sürekli ping ve ff spamlayıp flame atıp oyunu trolleyenler yüzünden oyun oynanacak durumda değil. Eskisi gibi kimse oyunu ciddiye alıp hakkını vererek oynamıyor. Özellikle okulların tatil olduğu şu dönemde. West serverında bunlar daha az oluyor, fakat ping olayı oyun zevkini baltalıyor.
 
Oynama veya Dota 2 oyna derim, Bronze'a bir atıyor sonra bir bakıyorsun takım ''Numaranı ver lan'' modunda, hep Yasuo oynayan (birde oynayabilseler) fosfor israfları doluyor, 3-4 ay oyunu kapana kadar sinir sahibi olursunuz ama sabırlıyım derseniz Gold'a geldikten sonra eğlenceli ve tavsiye edeceğim bir oyun haline geliyor LOL.
 
4-5 ay önce bıraktım ve hayatımın en doğru kararlarından birini verdim. Ne sinirlenme var, ne küfür ne de başka bir şey. Her şeyi geçtim huzuru buluyorsun ya huzuru.
Gold'a geldikten sonra eğlenceli ve tavsiye edeceğim bir oyun haline geliyor LOL.
Emin misin? Bence değilsin. Çünkü oyunu Plat olduğum halde bıraktım. Emin olun hangi ligde olursanız olun IQ problemi yaşayan, gerizekalı, insan kırıntıları dahi barındırmayan beyinsizler sizin maçınıza gelebiliyor.
 
EUW,NA DA BAŞLA internet baya süper ise NA kesinlikle
ama TR çöp.
 
Oynanılabilir. Ama şimdi yani okullar tatilken oynanmaz. 😀
 
Sorular basit eskiden çok güzel olduğu söyleniyordu şimdi nasıl? Oynayanlar varsa yazabilir mi?

Yıllar boyu edindiğim tecrübelerime dayanarak hala oynanabilir. Ama eskisi kadar değil. Eğer içinde heves varsa euw hesabı aç 30'a kadar sabırla kasılmaya başla. Daha sonra sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. İnsanlar hep İngilizce yazdığı için bir süre sonra chat e bakmayacaksın İngilizce anlasan bile cevap yazmaya üşeneceksin. Bu benim kendimi dizginleme yöntemim. Diğer türlü TR serverı oynanılacak gibi değil. El kadar çocuk 25-30 dakikanı çalıp gidiyor rakip takımda da iki üç onursuz el kadar çocuğa destek veriyor. Önceden böyle değildi. Westde hemüz böyle bir şey yaşanmıyor. Troll olan X9 yer ve diğer 9 kişi yine çabalamaya devam eder.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı