30 seviyeye kadar Hero alma basit çarlarla ilerle. Master Yi kullan veya Warwick falan.
Jax var zaten.Jax veya Evelynn
Peki Shen iyi midir?3150 mavi öz biriktirip alıcağım.Cho Gat al.
7 Senedir lol oynayan biri olarak size vereceğim en iyi öneri top lane'de nasus oynamanız. Hem çok basit hemde kastımı durdulması çok zor oluyor. Nasustan sonra yeni gelen ve tr'de çok az oynanan ama normalde benim gözümde cevher olan viego'yu jungle ve top lane'de oynamanız tavsiyemdir. Başka bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.1830 mavi öz var, kafaya koydum bir Hero alacağım, ne alayım? Yeni başladım kolsuz Hero'su olmasın. Çok zor da olmasın.
Eki Görüntüle 1131335
Eki Görüntüle 1131336
Bunların dışında olsun.
O zaman alıyorum NaSUS'u.7 Senedir lol oynayan biri olarak size vereceğim en iyi öneri top lane'de nasus oynamanız. Hem çok basit hemde kastımı durdulması çok zor oluyor. Nasustan sonra yeni gelen ve tr'de çok az oynanan ama normalde benim gözümde cevher olan viego'yu jungle ve top lane'de oynamanız tavsiyemdir. Başka bir sorunuz olursa sorabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.