LoL hesabı nedeniyle dava açılabilir mi?

seviyorumulan

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz aylarda bir site üzerinden LoL hesabı aldım ve 1-2 gün sonra 100 liraya sattım. Sattıktan sonra aradan 1 ay geçti ve site yönetiminden bana site mesaj kutumu kontrol etmem istendi, ben de baktım. Daha sonra yazanlar kısaca şuydu; senden aldığım LoL hesabı geri alınmış, site sözleşmesini okursan satıcı alıcının zararını karşılamakla yükümlüdür sen bu kuralların hepsini kabul ettin. 1 hafta içerisinde param geri ödenmez veya hesap geri verilmezse 2 Ocak günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. -Şunu da belirtmek isterim hesabı geri alan ben değilim, ilk sahibi ticket ile hesabı geri almaya çalışmış ve hesap kilitlenmiş olay bu. Suçu üzerime kaldı. Bu konularda pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. Sağ olun.

Zaten lol hesabı oluştururken sözleşmede geçmesi lazım. Lol hesap satışı yasaktır ve suçtur. Sen kendin kaşınmışsın.

Bırak açsın. Salla. Açarsa da hesap satışı yasak olduğu halde aldığınızı, fakat hesabı korumanın tamamen kişinin yükümlülüğünde olduğunu söylersiniz. Ayrıca satın aldığınıza dair sitede log kayıtları varsa hiçbir şekilde suçlanmazsın, aksine manevi tazminat davası açma hakkın var.

Seni kandırıyor olmasınlar hesap çalındı diye bir de parayı geri almaya çalışmasınlar dikkat et.

Evet hesabı başkasından aldığıma dair sitede kanıtları mevcut
Açılamaz, hesap satışı yasaktır. Kanunsuz işlem de kanunla korunmaz. Dava açın mahkemeye çıkmak için sabırsızlıkla bekliyorum deyin onlara.

Bazı kişiler açabilir parayı iade edin diyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum henüz.

Öncelikle geçmiş olsun.
Aldığın ve sattığına dair belgen varsa en fazla sende diğer kişiye bildir.

Zaten LoL hesabı oluştururken sözleşmede geçmesi lazım. LoL hesap satışı yasaktır ve suçtur. Sen kendin kaşınmışsın.

İçinizi rahat tutun LoL hesap satışları yasaktır açamaz açsa bile kendisi haksız çıkar. Bu arada böyle bir
iskender sivrizeka görmedim hem LoL kurallarına aykırı davranıyor hem de ticket atıyor iyi olmuş paranızı geri versin
Evet hesabı başkasından aldığıma dair sitede kanıtları mevcut.

Bazı kişiler açabilir parayı iade edin diyor ben de ne yapacağımı bilmiyorum henüz.

Hocam sizlik bir şey yok iskenderlik yapıp kurallara aykırı davranıp arkasından bilet atmasaydı kitlenmezdi tamamiyle onluk hata paranı geri al.

Öncelikle geçmiş olsun.
Aldığın ve sattığına dair belgen varsa en fazla sende diğer kişiye bildir.

Aynı siteden aldığım hesabı ertesi gün başkasına sattım ve benim hesabı aldığım kişi de Riot'a ticket atarak hesabı geri almaya çalışmış ve hesap kilitlenmiş olay bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…