İtiraz edildiğinde ileri süreçte ne oluyor hocam?
Dava düşüyor genelde direkt. İtirazı iyi yapmak önemli tabii.
İtiraz edildiğinde ileri süreçte ne oluyor hocam?
İtiraz edersen ne oluyor peki ? Zaten UYAP durumuna gelindiği zaman tebligat gelmiş olması gerekiyor. Yani haberin olmuş oluyor sonra a4 kağıdına yazacağın basit bir dilekçe ile(günümüzde UYAP daha kolay tabi) savuşturabiliyorsun. Zaten bu tür firmalar ilk WhatsApp ile göz korkuturlar ya parayı iade et ya da dava ile 18k ödersin derler çünkü davaya gidilirse bir şey kazanamayacaklarını bildikleri için göz korkuturlar.Site aracılığıyla açılan davaya ilk 1 hafta içerisinde UYAP aracılığıyla itiraz edilmediğinde o parayı "seve seve" alıyorlar. Şikayetvar'da bu şekilde mağdur edilen bir sürü insan var.
Hesabın ilk sahibi ben olduğum için böyle bir sorun yaşayacağımı açıkçası düşünmüyorum. Geri almaya çalışma gibi bir niyetim de yok. Ancak yapmamış olmama rağmen bu suçlama üstüme atılırsa nasıl bir yazı yazacağımı bilmiyorum.İtiraz edersen ne oluyor peki ? Zaten UYAP durumuna gelindiği zaman tebligat gelmiş olması gerekiyor. Yani haberin olmuş oluyor sonra a4 kağıdına yazacağın basit bir dilekçe ile(günümüzde UYAP daha kolay tabi) savuşturabiliyorsun. Zaten bu tür firmalar ilk WhatsApp ile göz korkuturlar ya parayı iade et ya da dava ile 18k ödersin derler çünkü davaya gidilirse bir şey kazanamayacaklarını bildikleri için göz korkuturlar.
Yani haklısınız hiçbirşey yapılmazsa para ödenir ama bi zahmet bir a4 kağıdına da 3 4 cümle yazılsın...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.