LoL hesabı nedeniyle dava açılabilir mi?

seviyorumulan

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz aylarda bir site üzerinden LoL hesabı aldım ve 1-2 gün sonra 100 liraya sattım. Sattıktan sonra aradan 1 ay geçti ve site yönetiminden bana site mesaj kutumu kontrol etmem istendi, ben de baktım. Daha sonra yazanlar kısaca şuydu; senden aldığım LoL hesabı geri alınmış, site sözleşmesini okursan satıcı alıcının zararını karşılamakla yükümlüdür sen bu kuralların hepsini kabul ettin. 1 hafta içerisinde param geri ödenmez veya hesap geri verilmezse 2 Ocak günü savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. -Şunu da belirtmek isterim hesabı geri alan ben değilim, ilk sahibi ticket ile hesabı geri almaya çalışmış ve hesap kilitlenmiş olay bu. Suçu üzerime kaldı. Bu konularda pek bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. Sağ olun.

Yasal süreç başlarsa böyle bir şey yapmadığınızı zaten siz değil devlet kanıtlayacaktır. Eğer siz ters bir şey yapmadıysanız sorun yaşamayacaksınız.
Devlet işi gücü bırakacak, bir bilir kişi veya savcı atayacak dimi davaya?

En fazla emniyete gider, suç duyurusunda bulunur. Sizin de 2 gün sonra evinize tebligat gelir, en yakın zamanda emniyete gelin diye.

Gidersin. İfade verirsin, ben hesabı başkasından aldım diye. Sonra para lazım oldu, sattım dersin. Sen de başkasından satın aldığına dair kanıtlar ile gidersin emniyete. Böylece top senden çıkar, hesabın sahibine kalır.

Oradan da Riot'a ticket at hesap satışı ile ilgili. Hesap banlansın. Böylece legal bir şekilde 2 kişiyi dolandırıp hiç bir ceza almadan sokakta elini kolunu sallayarak gezersin.

Sonra o 2 kişi de internetten hesap alışı ve satışı yapmamayı, biraz pahalı bir yoldan öğrenir.

2 hafta oldu ortada daha bir şey yok bakalım.
Ne demek hocam bir gelişme olursa etiketleyin beni.

Bu olayı daha önce de duydum sitenin adını bile biliyordum hatta da unuttum , sitenin adının son ünlü harfi eksik hatta değil mi. Gameticart gibi bir şey olması lazım adı . Nitelikli dolandırıcı o site. Herkese karşı bunu yapıyorlar tesadüf değil. Sakın para ödemeyin , dava açsınlar kanıtları sunun internetten diğer şikayetleri de sunun sonra nitelikli dolandırıcı olduklarını söyleyin. Tazminat davası da açın. Hepsini kazanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…