LoL hesabı satışından dava açılabilir mi?

seviyorumulan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bundan aylar önce bir site üzerinden LoL hesabı sattım 100 liraya. Ben de başkasından almıştım hesabı ilanda da belirtmiştim. Aradan 2 ay geçti ve siteden bana bir mesaj geldi; sattığınız LoL hesabı geri alınmış alıcının zararını karşılamadığınız takdirde hakkınızda suç duyurusunda bulunulup dava açılacak bla bla. Bu konularda bilgisi olan var mı ben pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama size de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.

Adam davayı hesabımı çaldı diye açarsa sıkıntı olabilir. Çünkü bu siber suçlara giriyor. Hesabı aldığına ait belgeler var ise hesabı alanı sıkıntıya sokabilir.

Merhaba arkadaşlar, bundan aylar önce bir site üzerinden LoL hesabı sattım 100 liraya. Ben de başkasından almıştım hesabı ilanda da belirtmiştim. Aradan 2 ay geçti ve siteden bana bir mesaj geldi; sattığınız LoL hesabı geri alınmış alıcının zararını karşılamadığınız takdirde hakkınızda suç duyurusunda bulunulup dava açılacak bla bla. Bu konularda bilgisi olan var mı ben pek bir şey olacağını düşünmüyorum ama size de danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler.
Tam tersi senin dava açma hakkın var. Hesap satışı yasa dışı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı