LoL hesabım çalındı

RETGEX

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'tan perma ban yemiştim ama haksız yere. Ticket yolladım ve açtılar. Ama LoL hesabımın da bağlı olduğu bir e-postaya şifre sıfırlama atıldı. Ama ben hesabı 2019 yılında açmıştım ve o zamanlar 14 yaşında olduğum için rastgele sallamıştım e-postamı. Riot Games'te o e-postaya şifre sıfırlama atınca o e-postayı kullanan kişi şifreyi değiştirerek benim hesabımı aldı diye tahmin ediyorum. Çünkü başka açıklaması olamaz. Bu durumda ne yapmam gerekiyor? Ticket attım.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL desteğe ticket atıyorsunuz ve size hesabınız hakkında birkaç soru soruyorlar. Örneğin ilk mavi öz ile aldığın kostüm, simge vb. tarzı sorular soruyorlar ve soruların çoğunu doğru cevaplayabilirseniz hesabınızı geri veriyorlar. Mail adresinizi de istediğiniz şekilde değiştiriyorlar, soracakları soruları doğru şekilde cevaplamaya çalışın. Başka yapacak bir şey zaten yok.

LoL desteğe ticket atıyorsunuz ve size hesabınız hakkında birkaç soru soruyorlar. Örneğin ilk mavi öz ile aldığın kostüm, simge vb. tarzı sorular soruyorlar ve soruların çoğunu doğru cevaplayabilirseniz hesabınızı geri veriyorlar. Mail adresinizi de istediğiniz şekilde değiştiriyorlar, soracakları soruları doğru şekilde cevaplamaya çalışın. Başka yapacak bir şey zaten yok.

Evet onu yaptım cevap bekliyorum.

Kardeşim artık zamanı geldi. 2000 level LoL hesabını unutup çimlere dokunmaya gitmelisin.

Yok hocam artık oynamıyorum da zamanında çok para yatırdığım için bir anda gitmesi üzücü oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı