LoL Hesap Boost

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esnek olarak girebilirsin sadece. Arkadaşın dediği gibi Plat sadece boostlanmışlardan oluşuyor.

Platin elonun yüksek elo sayılması fakat büyük çoğunluğu boosted olması güzel ironi. Düşük elodan pek farkı yok o zaman. Altın daha yüksek elo diyebilirim sanırım.

Ban sebebi olduğundan ötürü önermiyorum. Düşük elodan çıkmak için isterseniz size çok önemli bir taktik verebilirim. Yok ``akali oyna roam at yasuo dari al tek at`` gibi tırt öneriler değil. Gerçek düşük elo taktiği. İstiyorsanız verebilirim. İki yolu var ki biri en az 3 pre girilmesi gerekiyor diğeri ise tek yada çift yapılabilir.
Alabilir miyim öneriyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu bunu bilmem de en kanser lig Diamond beştir.
Bir rivayete göre Platin 1`den direk Elmas 4`e atlayamazsanız Elmas 5`ten çıkmak imkansızdır. Çıkabilen insan sayısı düşüktür.

Alabilirmiyim öneriyi.
Aslında çok basit. Destek oyna, tank oyna. 3 kişi tank alırsanız zaten karşı takım dayanamayacaktır. Yüksek eloda da iş görür bu. Destek asıl düşük elodan çıkartan şeydir. Bende denedim ve gerçekten başardım. Özellikle Thresh, Leona tarzı tank destekler zaten taşıma kapasiyesi yüksek şampiyonlar. Destek denince Blitzcrank gelmemeli akla. Blitzcranka ne kadar tank kasarsan kas yinede squishy bir şampiyon gibidir. Görkemli Zafer skor kurtarır.

En fazla elmas 1'e çıkmıştım kendi emeğimle. Sezon 4 olması lazımdı. Şimdi nasıl bilmiyorum ama boostlamak doğru bir şey değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı