LoL karakter önerisi

nedensevilmedik

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. 100K Veigar'ım var ama artık "late"lerde vs. çok güçsüz kalıyor ve gerçekten teslim olmuş gibi oynanıyor. Ben de Talon oynamaya başladım, bir 10K filan kastım, daha yeni çar olduğu için ısınmaya çalışıyorum. Komboları vs. bir tık zor ama tutturursan resmen tek atıyor, özellikle Q W R atarsan "jungle" bile kesebiliyor. Talon gibi yakın dövüş ama hızlı ve kombo yapılabilecek çarlar arıyorum, yazarsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. 100K Veigar'ım var ama artık "late"lerde vs. çok güçsüz kalıyor ve gerçekten teslim olmuş gibi oynanıyor. Ben de Talon oynamaya başladım, bir 10K filan kastım, daha yeni çar olduğu için ısınmaya çalışıyorum. Komboları vs. bir tık zor ama tutturursan resmen tek atıyor, özellikle Q W R atarsan "jungle" bile kesebiliyor. Talon gibi yakın dövüş ama hızlı ve kombo yapılabilecek çarlar arıyorum, yazarsanız sevinirim.
Akali olabilir kendisi benim 2. Mainimdir.

Latede nasıl güçsüz kaldığını anlayamadım. Veigar ve Nasus gibi karakterler, oyunun erken aşamasında zorlanabilen ancak oyunun ilerleyen aşamalarında oldukça güçlenebilen şampiyonlar. Bunu da stack kasarak yapıyorlar ve Veigar ile 1000 AP'yi rahatlıkla aşabiliyorsunuz. Veigar ile 1000 AP yaptıktan sonra oynayamıyorsanız bence takımınızdaki şampiyon dizilimini, sizin çıktığınız itemleri değerlendirmeniz gerekir. Örneğin karşıda Dr. Mundo gibi sürekli can yenileyen bir şampiyon varsa ve siz Morello gitmiyorsanız, o adama nasıl hasar atacaksınız? Oyun bilgisini gözden geçirin derim önce.

Nasus Veigar Dr. Mundo bunlar latede inanılmaz güçlü. Özellikle Nasus'u oynamayı öğrenirseniz ayrıcalıklarıyla beraber karşınızda kimse duramaz. Mesela Taowb'yi izleyin 7 defa dünya Nasus birinciliği olan bir Türk YouTuber.

Şuan metayı takip etmiyorum ama tank metası hala devam ediyorsa karşı AD gelirse malphite oynanır. AD karakterler ne çıkarsa çıksın malphite özelliklerinden dolayı üflüyorlar sadece ve hiçbir yetenek gerektirmiyor AP tarafında nerf yemediyse oynanır tek atıyo R bastıktan sonra rastgele bas tek atarsın 2-3 itemden sonra

Selamlar. 100k Veigar'ım var ama artık "late"lerde vs. çok güçsüz kalıyor ve gerçekten teslim olmuş gibi oynanıyor. Ben de Talon oynamaya başladım, bir 10k filan kastım, daha yeni çar olduğu için ısınmaya çalışıyorum. Komboları vs. bir tık zor ama tutturursan resmen tek atıyor, özellikle Q W r atarsan "Jungle" bile kesebiliyor. Talon gibi yakın dövüş ama hızlı ve kombo yapılabilecek çarlar arıyorum, yazarsanız sevinirim.

Kral nasıl güçsüz kalıyor çözemedim stack kastığınızda tek atarsınız Veigar ile ama değiştirmek isterseniz Ahri Akali'yi önerebilirim.

Latede nasıl güçsüz kaldığını anlayamadım. Veigar ve Nasus gibi karakterler, oyunun erken aşamasında zorlanabilen ancak oyunun ilerleyen aşamalarında oldukça güçlenebilen şampiyonlar. Bunu da stack kasarak yapıyorlar ve Veigar ile 1000 AP'yi rahatlıkla aşabiliyorsunuz. Veigar ile 1000 AP yaptıktan sonra oynayamıyorsanız bence takımınızdaki şampiyon dizilimini, sizin çıktığınız itemleri değerlendirmeniz gerekir. Örneğin karşıda Dr. Mundo gibi sürekli can yenileyen bir şampiyon varsa ve siz morello gitmiyorsanız, o adama nasıl hasar atacaksınız? Oyun bilgisini gözden geçirin derim önce.

Akali ve Ahri deneyeceğim sağ olun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı