LoL karakter ve item önerisi

furkan6128

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2020
Mesajlar
93
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Oyuna yeni başladım ve kullanması kolay karakter ve build önerir misiniz?
(Özellikle sırasıyla master yi buildi)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında marketteki önerilenler kısmındaki itemlerden birilerini karşı tarafa doğru seçmeniz daha önemli. Bir Build sadece karşı tarafa gelen oyuncuların görevlerine göre belirlenir.
 
Oyuna yeni başladım ve kullanması kolay karakter ve build önerir misiniz?
(Özellikle sırasıyla master yi buildi)
Şimdi senin hakkında bir şey bilmiyorum Furkan'cım, o yüzden net olarak bir şeyler önerebilmem için biraz kendinden, oynayış stilinden ve neleri sevdiğinden bahsetmelisin.

Şu karakter daha kolaydır diye bir şey bence yok. Oynanış seviyelerine göre her karakterin belli başlı kolaylıkları ve zorlukları var. Başlangıçta kolay gelen karakterler ileri düzeylerde işlevsiz kalabiliyor.

Mesela şimdiye kadar oynamaktan en çok keyif aldığın şampiyonları yazarsan bir profil oluşturabiliriz. Aynı şekilde istediğin rolü de belirtmelisin. Tabii rol konusu acele edilecek bir şey değil. En az 2 rol seçmeli ve iyice değerlendirmelisin 🙂

"Darius oynuyorum ve destek oynamayı seviyorum" diyorsan herkes sana "Darius destek mi olur dalga mı geçiyorsun" diyecektir. Ancak ben sana denemeni ve ve destek rolü için olan eksilerini kendi başına kavramanı öneririm. Sonuçta MOBA dediğimiz tarzlarda resmi olarak hiç bir karakterin sabit bir bölgesi yok. Bir yama gelir asla düşünmeyeceğin bir şampiyon eskiye göre alakasız bir konumda olur, kim bilir? 😁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı