LoL karakter ve item önerisi

Oynamak istediğiniz koridoru söylerseniz insanlar daha rahat öneri yaparlar eğer koridor belirlememisseniz tavsiyem solo veya Jungle oynayın derim daha hesap acmadiysaniz EU West de acmanizi tavsiye ederim. Soloda Garen morde belki Nasus.
Jungda Warwick Master Shyvana Rammus oynayabilirsiniz hepsiyle ilgili kısa videolar bulup izleyebilirsiniz hepside kastığında karşısında rakip bırakmayan ölmeyen rakipler oluyor benim tavsiyem bunlardır en büyük önerim görünüşe göre karakter seçme.
 
Master Yi 1. Build (Kraken) ilk olarak çizme (tamamlanmamis 300 altin olandan) sonra doruk sadaği al. Sonra da itemi bitir işte. Sonra ayakkabi tahsildar kana susamis mahvolmuş kralin kilici son iteme de koruyucu melek ya da hayalet dansci al.
 
Orman saldırı gücü için Graves şuanki metada gayet güçlü ve yeterince kolay. Üst ve orta koridor yetenek gücü dövüşçüsü olarak da Sylas gayet güçlü. Sylas oynarken en başta rakibi çok hızlı öldüremeyeceksin. Yeteneklerin yokken rakibe yaklaşma ve sabırlı şekilde oyna. W yeteneğin canın azken daha çok iyileştirdiği için daha geç kullanmanı öneriyorum çünkü Sylas'ın en büyük avantajlarından biri iyileşip durarak sağlıklı takaslar yapabilmesi. Zaten belli bir eşyaya ulaştıktan sonra yakaladığın kırılganları tekleyebiliyorsun.

Master Yi'nin zayıf yönü rakibin ile eşit durumda isen veya yakalanırsan rakiplerini öldüremezsin. Seçeneklerin ise doğru orman rotasyonu ile baskınlardan önce ormanı tamamen temizlemek, rakip ormanı totemleyip rakip ormancı az canlı ise yakalayıp öldürmek ve az canlı koridor oyuncularını öldürmek.

Zaten rakipten önde isen rakibin tepki vermesi zor oluyor ama tabii ki anlattığım herşey rakip şampiyonlara ve rakiplerinin oynayışına göre değişebilir. Oyunu ve şampiyonları öğrendikten sonra takımına gereken rolde ve rakibinkilere karşı güçlü şampiyonlar seçmeye başlarsın.

Eşya seçimi konusunda tavsiye almak yerine üst seviye oyuncuların son zamanlarda ne kullandığını takip etsen daha rahat olur. Uygulama ile eşya önerisi felan istiyorsan OP.GG masaüstü uygulaması bence fena değil. Ayrıca yetenek geliştirme sırası önerisi de yapıyor fakat beğendiğin herhangi bir uygulamayı kullanabilirsin.
İnternette şampiyon önerisi felan almana da çok gerek yok. Oyunu oynadıkça öğrenip kendini geliştireceksin. Oynamadan öğrenemezsin. Örneğin spikerler ve çoğu Rioterlar düşük liglerde oynuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı