LoL kostümü alınır mı?

CaIamity

Decapat
Daha fazla  
Aatrox mainim shopa denizlerin avcısı kostümü gelmiş baya ucuza sizce alayım mı görünüşü hoşuma gitti efekti olmasa da?

Ban? Skinchanger ban sebebi, customlol kurabilir oda aynı kostümler değil.
Daha iyi işte oyunu bırakmak için neden bulmuş olur büyük bir yükten kurtulur. Ayrıca çok kullanan vardı zamanında hiçbirisi banlanmadı arkadaş vardı benim yıllarca kullandı tek kuruş vermeden istediği kostümle oynadı 😄 Böyle yapacan aslında RIOT hak ediyor.

Daha iyi işte oyunu bırakmak için neden bulmuş olur büyük bir yükten kurtulur.

Adam size kostum alınır mı? Demis oyuna para yatirilir mi diye sormamis.

Aatrox mainim shopa denizlerin avcısı kostümü gelmiş bayağı ucuza sizce alayım mı görünüşü hoşuma gitti efekti olmasa da?

Yani efektli kostumler daha iyi bence ama hosunuza gittiyse uygun fiyatliysa alinabilir.

Tek kuruş vermeden? Ban yedirtmeyen skinchangerlar oyundaki bütün kostümlerden daha pahalı.
Daha iyi işte oyunu bırakmak için neden bulmuş olur büyük bir yükten kurtulur. Ayrıca çok kullanan vardı zamanında hiçbirisi banlanmadı arkadaş vardı benim yıllarca kullandı tek kuruş vermeden istediği kostümle oynadı 😄 Böyle yapacan aslında RIOT hak ediyor.

Adam size kostum alınır mı? Demis oyuna para yatirilir mi diye sormamis.
Sanırım siz kostümü muska yazarak alıyorsunuz.

Tek kuruş vermeden? Ban yedirtmeyen skinchangerlar oyundaki bütün kostümlerden daha pahalı.
İnternet cafede hayatını sürdüren arkadaş (arkadaş dediğime bakma tanımıyorum) verdiği tek para cafede masa açtırmak bir de orada ölmemek için yiyecek alıyordu. Böyle programlara para vereceğini sanmıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı