Aatrox mainim shopa denizlerin avcısı kostümü gelmiş bayağı ucuza sizce alayım mı görünüşü hoşuma gitti efekti olmasa da?
Ban? Skinchanger ban sebebi, customlol kurabilir oda aynı kostümler değil.Böyle bir çöp oyuna zaman verilmez sen üstüne para veriyorsun. Madem çok hoşuna gitti tüm kostümleri beleş oynatan program vardı onu kur istediğin kostümle oyna.
Daha iyi işte oyunu bırakmak için neden bulmuş olur büyük bir yükten kurtulur. Ayrıca çok kullanan vardı zamanında hiçbirisi banlanmadı arkadaş vardı benim yıllarca kullandı tek kuruş vermeden istediği kostümle oynadıBan? Skinchanger ban sebebi, customlol kurabilir oda aynı kostümler değil.
Lolü oynadınız mı bilmem ama herkes bağımlı kahrolmuş falan değil, adam alınır mı demiş siz oyunu bırak kardeşim diyorsunuz, karakteri mainlemiş bence gayet alınır.Daha iyi işte oyunu bırakmak için neden bulmuş olur büyük bir yükten kurtulur.
Daha iyi işte oyunu bırakmak için neden bulmuş olur büyük bir yükten kurtulur.
Aatrox mainim shopa denizlerin avcısı kostümü gelmiş bayağı ucuza sizce alayım mı görünüşü hoşuma gitti efekti olmasa da?
Daha iyi işte oyunu bırakmak için neden bulmuş olur büyük bir yükten kurtulur. Ayrıca çok kullanan vardı zamanında hiçbirisi banlanmadı arkadaş vardı benim yıllarca kullandı tek kuruş vermeden istediği kostümle oynadıBöyle yapacan aslında RIOT hak ediyor.
Sanırım siz kostümü muska yazarak alıyorsunuz.Adam size kostum alınır mı? Demis oyuna para yatirilir mi diye sormamis.
İnternet cafede hayatını sürdüren arkadaş (arkadaş dediğime bakma tanımıyorum) verdiği tek para cafede masa açtırmak bir de orada ölmemek için yiyecek alıyordu. Böyle programlara para vereceğini sanmıyorum.Tek kuruş vermeden? Ban yedirtmeyen skinchangerlar oyundaki bütün kostümlerden daha pahalı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.