Öncelikle birimiz hepimiz için modunu girmiştim ve yanımda Lucian vardı. Sürekli feedliyordu. Oyun başı 3 4 kere öldü bilerek bende sinirlendim ona küfür ettim. Dava açacağım diyen yanımdaki değil sonra üstteki Lucian da 0-6-7 olduğum için rep dedi. Bende sinirlendim yanımdaki adam 2-12'di 3 killimde çalınmıştı haksız yere bana rep dediği için ona sinirlendim ve küfür ettim. Zaten aşırı sinirliydim. Yanımdaki adamdan dolayı ve bana babam hakim dava açacağım dedi. 3 haftaya bekle dedi. Başıma bir şey gelir mi?
@Dangas12 yaşın 12-13, veletsin anladık. Altı üstü oyun. Sinirlerine hakim ol. Sen haksızsın zaten, ilk sen sövmüşsün, bir de gelmişsin konu açmışsın. Riot bilgileri verse yanarsın. Online oyun oynama sen.
Normalde küfür eden biri değilim zaten yanımdaki adamın yaptığı beni aşırı sinir etti 1 2 kere ölse tamam derim fakat 4 kere bilerek öldü karşıdaki adam güçlendi buna sinir oldum zaten ve killim olduğu için repleyin demesi iyice sinir etti normalde küfür eden biri değilim biri ediyosada sustururum.